2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خخ الان چه معنی رو میده ؟ 

اصل مطلبو بچسب😁

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
خندم گرفت😔😔

نااازززیییی عب نداره عب نداره بخند

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

کرم تقویت ابرو سریتا رو زن داداشم استفاده کرده میگه خیلی خوبه منم میخوام برم بخرم یه سری ریمل تقویت ابرو یا ژل هم تو داروخونه ها هست برو بپرس بگو خوبش رو بهت بدن

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

روغن کندش میگن خوبه خخخخ  

گفتم شاید رسم باشه😂😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

عزیزم سیر رو بکوب با چند قطره روغن زیتون روزی دو دقیقه بزن ب ابروت خوب میشه تا دو س هفته تکرار کن یادت‌ باشه سیرو بکوبی

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

نننن.اییییش بدم از تاتو هاشور اینا میاااااد..ابروهام پره خووووب..یکی ازابروهام خرابه یعنی بالاش کم مو شده..دوس دارم پر بشه ی دست بشن ابروهامممم

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

اوووم باید بگم گلم این روشهای گیاهی 

کاملا عملی ان 

یا جلو پیشرفت ریزش ابروتون رو میگیرن.به شرطی که مستمر انجام بدید و نا امید نشید.

یک استعمال موضعی وازلین هر شب قبل خواب

استعمال یک روغن ترکیبی که شامل 

بادام تلخ،زیتون،کرچک و کنجد میشه

این ترکیبی اخرو هرکدومشو داشتی حله. بمال رو ابروهات و در جهت ابرو حدود یک دقیقه اروم ماشاژ بده .بذار تا صبح بمونه. به مدت طولانی ادامه بده و نا امید نشو.راه کوتاه هم هست که هزینه بره 

کاشت ابرو ...ریسکش بالایه

خدا هست.
هاشور سایه 

قیافت و اسمت منو کشته😑😂😂😂

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔