2777
2789
عنوان

لباس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 43 پست
لباس عقد پول ارایشگاه از جیب داماده حتی پول ارایشگاه شب نامزدیمو شوهرم داد

خب خانمای نی نی سایت میگن آرایشگاه نرم بنظر شما برم یا نه میگم زشته جلث خانواده دوماد اصن ب خودم نرسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب خانمای نی نی سایت میگن آرایشگاه نرم بنظر شما برم یا نه میگم زشته جلث خانواده دوماد اصن ب خودم نرس ...

شما خلاصه یه بندو ابرو مو سشوار کشیدن داری که نمیشه که شلخته بری برو موهاتو سشوار کن ناخنتو درس کن خودت نهایت ارایش کن 

بابا ندارم فوت کرده مامانم دستش خالیه بخاطر همین پسر گفت جشن عقدی فعلا من میگیرم آشناهامون توقع دارن ...

خدا رحمت کنه پدرت  را ان شاالله خوشبخت بشین   اگر همسرت قبول میکنه  اگر عروسی نمیگیرین که لباس  عروس کرایه کنه شوهرت  دیگه خرج  ارایشگاه و همه را بده  دیگه عروسی نگیر 

لطفا یه صلوات برای ظهورمنجی بفرس

خدا رحمت کنه پدرت را ان شاالله خوشبخت بشین اگر همسرت قبول میکنه اگر عروسی نمیگیرین که لباس عروس ...

ممنونم عزیز اره دگ اون باید خرج کنه اما من اصن خوشم نمیاد منتش بکشم