2777
2789

همکلاسیم از ۱ هفته پیش که چتری زدم تا حال روزی نیست که نگه زشت شدی😐

الانم لب در خونه رفتم داداشش اومده بود یک کتاب درسی بهم بده که واسه دوستم فرستاده بودم

گفت چتری اصلا بهت نمیاد😐

منم گفتم ببخشید دفعه بعدی که خواستم مدل مو بزنم میام پیش شما ببینین ایراد نداشته باشه😁

آخه چیکار به چتری دختر مردم داری تو😐 

ادم یک مدل مو میزنه نباید که دیوونه اش کنین به من و شما چه آخه فلانی مو بیرون گذاشته و از اینا

اون واسه خودشه من و شما هم واسه خودمون 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم ازاین ادمای فضول همه توخونشون اینه دارن خودشون میبینن حتما میپسندن ک انجام میدن اخه بتوچه چلغوز

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بهش بگو خب به تو چه بگو خودم خیلی دوست دارم عالیه

این خیلی معمولی من ۱ هفته گذشته من همش تیکه بارونش کردم و مثلا گفته چتری اصلا بهت نمیاد منم گفتم همون طور که فضولیش به شما نمیاد

باز خوبه به شما میگن بهت نمیاد.من چندیال پیش چتری زدم همسرم تا یه مدت میرفت و میومد صدام میزد پسرشجا ...

به همسرت می گفتی اگه من پسر شجاعم تو هم دختر شجاعی🤣

بنده خدا راست میگفت خیلی بد شده بودم😁

من برعکس کیوت شدم بهم میاد😂

آخه من چشام آبیه و یکم بیشتر از سن خودم میزنم واسه همین از وقتی چتری میزنم خیلی کیوت تر شدم قبلا به جای دختر ۱۵ ساله شبیه دختر ۲۵ ساله بودم😂🤣