2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال باردار بودم ویار داشتم مجبور بودیم تو گرونی بخریم.

ولی امسال اصلا دل خوردنشو ندارم.

برام مهم نیس کی بخریم.

تا چن وقت دیگه کیلویی ۲تومن میشه

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

همین امشب خوردم کیلو بیستومن بود

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

شش هزار تومن دادم هفت تا گرفتم تازه شهر ما صادر کنندس  نفری یکی یکی خوردیم تازه صبر کردیم یکیمون خونه نباشه😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

دندونم یجوری شد😣

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
سلام گلم..شکر به لطف خدا بد نیستیم😍😍

تاچشم بهم بزاری تموم میشه،استراحت کامل داشته باش، ان شالله صحیح وسالم بپره بغلت😘

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد