2777
2789
حرف حسابش چیه....اندامت همینه که هست...روزخواستگاری چشماشو باز میکرد...خودشم براد پیت نیست که....عیب ...

خودشوکه اصلانمیبینه!فقط بلده ایرادبگیره.منظورش ترکای روی شکممه که بعدزایمان اومده.یااندام کسایی که باعمل اینجوری شدن!

اره دیگه!دوراروپاکجابوددورخونه  هم نمیبره

گوشی ساده بده دستش...یه تاپیک بزن بچه ها بیان بهت کمک کنن...مشاوره سایتم هست...خیلی مردها اینجوری شدن...مشکل لاینحلی نیست...انشالله سربه راه میشه

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودشوکه اصلانمیبینه!فقط بلده ایرادبگیره.منظورش ترکای روی شکممه که بعدزایمان اومده.یااندام کسایی که ب ...

خب اصلا  تو هم برو باشگاه تا یه کم بدنت روو فرم بیاد بعد ببین بازم حرف میزنه

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  
خودشوکه اصلانمیبینه!فقط بلده ایرادبگیره.منظورش ترکای روی شکممه که بعدزایمان اومده.یااندام کسایی که ب ...

عزیز م...مامان شدی..این چیزها طبیعیه که..اگه خیلی حرصت میده...خب دنبال رفعش برو...بگو میخای اندامتو درست کنی پول لازم داری...پول ازش بگیر واین ترک ها را کمرنگترش کن 

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
ممنون حوصله چت ندارم یعنی اصلانمیدونم چی بنویسم وازکجاشروع کنم 

هروقت حالشو داشتی بزن...من خیلی تاپیک اینجوری دیدم... مشکل بزرگی نیست...حل میشه

خب اصلا  تو هم برو باشگاه تا یه کم بدنت روو فرم بیاد بعد ببین بازم حرف میزنه

باشگاه نمیتونم برم پسرم کوچیکه کسی نگهش نمیداره.ولی جدیدامیخوام روزه بگیرم لاغرتربشم امروزروزاولی بودکه شروع کردم که فاتحه خونده شدتوحالم

عزیز م...مامان شدی..این چیزها طبیعیه که..اگه خیلی حرصت میده...خب دنبال رفعش برو...بگو میخای اندامتو ...

شنبه قراره برم کلینیک ولی فکرنکنم زیر۳یا۴میلیون حل بشه!معمولامیگن بعدازبچه دوم عمل کنیدکه اندامتون دوباره بهم نریزه