2777
2789
من سه ماه پیش سقط داشتم . الان دوباره باردارم. عدد بتام  سه روزه که ثابته و کمه رو ۸۰ مونده . د ...

عزیزم همینکه بتات کم نشده خودش جای امیدواری هست.من سر هر دوتاشون بتا پایین اومد و سقط شدن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو بار سقط خود بخودی داشتم تو هر دوتا قلب تشکیل نشده بود و به خونریزی افتادم و سقط شدن.حالا رفتم ...

وای عزیزم ان شاءالله که دیگه سقط روتجربه نکنید

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت
عزیزم همینکه بتات کم نشده خودش جای امیدواری هست.من سر هر دوتاشون بتا پایین اومد و سقط شدن

والا نمیدونم فردا قراره برم آز بدم دوباره . 

اولی پنج هفته خودش سقط شد  دومی چهارماه ژنتیکی سالم نبود،واسه سومی خیییلی میترسم بازم احتمال د ...

زیر نظر دکتر بودی دومیو؟ حالا دلیلش رو میدونی خوبه . درمان میشی قطعا

ی دکتر سونو برام سونو واژینال نوشته و دکتر بیمارستان گفت بیخود نرو با بتای پایین ،سونو چیزی نشون نمیده. موندم چی کنم ‌ . دعام  کنید

منم دو تا داشتم اولی پوچ دومی ده هفته قلبش وایستاد خیلی سخته با چشای خودم دیدم تو فرمالین گذاشتم داد ...

آخی عزیزم خیلی اذیت شدی . ان شاالله که خدا برا هیچکس نخواد 

من خودم سقط کردم و امیدوارم خدا از گناهم بگذره البته فقط کیسه ابش تشکیل شده بود هیچ اثری از جنین نب ...

سلام عزیزیم شما چطور سقط کردی منم تقریبا شرایط شمارو دارم بای بچه هشت ماهه

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
سلام عزیزیم شما چطور سقط کردی منم تقریبا شرایط شمارو دارم بای بچه هشت ماهه

منتظر دکترا نموندم رفتم قرص گیر اوردم دوتاشو زیر زبون گذاشتم دوتاشم داخل رحم هر نیم ساعت یبار

بعد یکم بالا پایین پریدم تا افتادم ب لکه

البته درد زایمان کشیدما

ولی تو خودم میریختم در حدی ک طی48ساعت چن کیلو کم کرده بودم

خونی زیاد ازم نیومد چون فقط کیسه اب بود