2821
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
منکه ندیدم زیاد باشه شاید اطراف شما زیاده

خواهرم میگه اسم 5 تا از همکلاسی هاش دیاناست . میگه جای فاطمه هارو گرفته
کلا دل زده شدم اینو گفت

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه از پرنیان هم خیلی بهتره

اون که سلیقه همسرم بود
خودم اصلا نمیپسندم

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

شما چه اسمی مد نظرتونه؟

اسم دختر اولم آوین هست اینیکی رو موندم هیچی به دلم نمیشینه امروز به آوا فکر میکردم که اونم احتمالا قدیمیه 

❤️در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
دایانا انگار دارن اسمشو مسخره میکنن البته بنظر من، دیانا نازتره

مرسی عزیزم

اسم دختر اولم آوین هست اینیکی رو موندم هیچی به دلم نمیشینه امروز به آوا فکر میکردم که اونم احتمالا ق ...

اره اوا خیلی قدیمی شده
اسم دختر اولتون قشنگه 

چرا حتما باید به اسم داداشش بیاد خیلی اسم های قشنگ دیگه هست مثلا من عاششششق ارشیدا عم به نظرم هم خوش ...

سوای اسم برادرش من از معنی دیانا خیلی خوشم میاد
ارشیدا هم قشنگه ولی چون یادم میوفته به شیدا حس خوبی بهم منتقل نمیکنه

میگم دومی را بزاریم آوین 2 😁 فقط اسم آوین دوست دارم 🤦🏻‍♀️🤣

میتونید بذارید اوینا 😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز