2777
2789
عنوان

نینی سایت قدیم یادتونه؟ 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 56 پست
بچه ها از سلورا خبر دارین؟  خیلی وقته نیس انگار

بیشتر کاربرای قدیمی نبستن کاربریشونو حذف کردن تنها کسی از کاربران قدیمی که دیدم هست بعضی وقتا مسی بوده

خداوندا یاریم کن اگر روزی چیزی را شکستم دل نباشد

یادش بخیر من کاربر ۹۱ هستم .این ای دی جدبدم هس. بعد تغییرات بنیادی سری دوم دیگه ی جورایی قهر کردم نبومدم اینقدررر که پسوردم یادم رفت اینو جدید ساختم. بچه های قدیم: سمی. شاداب السلطنه. مریم عمه پینار. مریم سادات. ...

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی جو سایت خیلی بهتر بود. الان خاله زنکی شده هر بحث مذهبی و سیاسی ممنوع شده کلا دیگه با نی نی سایت حال نمیکنم مث قدیم.

گاهی ی سر میزنم ولی قبلا ۲۴ ساعته اینجا بوودیم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

مهرینا رو هم دوسداشتم. 

راپانزلم کلی آرزو داره خداجون ....

چه عمری ک حروم نکردم تو این سایت   

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
رزالین 😍 من بعد یه سال اومدم یهو شنیدم رزالین رفته خیلییییی ناراحت شدم. تاپیک وحشی یواشترش تاپیک ا ...

عجب.... چی بگم مام موندیم دیگه، کمی که میگذره آدم دیگه خودشو نمیشناسع،عوض میشه. این ماههای اخیر گاهی واقعا خداذوشکر میکنم از داشتنش! 

محبتهای زبونی و لامسه ایم خیلی بهتر ازقبل شده

هرچند هنوزم گاهی قاطی میکنیم....

شما چی عروسی کردید؟ رابطت خوبه؟

راسی فیلی و توت فرنگی عشق و خاسگارشون ب کجارسید؟ خبرداری؟

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
بیشتر کاربرای قدیمی نبستن کاربریشونو حذف کردن تنها کسی از کاربران قدیمی که دیدم هست بعضی وقتا مسی بو ...

سمیا و میشاد هم میان ولی دیر به دیر 

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
یادش بخیر من کاربر ۹۱ هستم .این ای دی جدبدم هس. بعد تغییرات بنیادی سری دوم دیگه ی جورایی قهر کردم نب ...

آره منم همینطور یه سال نیومدم

ولی یه تاپیک داریم با سمیا و مریم عمه و چندتا دیگه

بچه ها دیر به دیر میان البته مخصوصا مریم

آخرین باری که اومد باردار بود 😍

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
ولی جو سایت خیلی بهتر بود. الان خاله زنکی شده هر بحث مذهبی و سیاسی ممنوع شده کلا دیگه با نی نی سایت ...

آره قبلا بحثای سیاسی و مذهبی خیلییییی بیشتر بود

الان تاپیکا رو که میترکونن کاربر های عالی سایتم قطع دسترسی میکنن 😔 شهرزاد پارمیدا....

عجب.... چی بگم مام موندیم دیگه، کمی که میگذره آدم دیگه خودشو نمیشناسع،عوض میشه. این ماههای اخیر گاهی ...

آره یه کم مشخصه نرم شدی نسبت بهش از حرفات متوجه شدم.

البته یه جاهایی واقعا حرص خوردماااا از دستش و بهت حق دادم. ولی مشخصه داری دل میدی. حداقل دیگه بعد ها خیالت از خوب بودن خودت راحته‌.

منم آره خوبه اوضاع شکر خدا. یه وقتا مشکلات شبیه شما دارم ولی سعی میکنم حل کنم تا جایی که بشه.

نه والا خبر ندارم. توت فرنگی رو دیدم یه بار چند روز پیش ولی باهاش هم صحبت نشدم.

من که تازه عضو نی نی سایت شدم اما از کاربران قدیمی مامی سایتم یاااااادش بخیر مامی سایتی داریم؟؟؟

من مامی سایتم کاربری دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم. ولی زیاد سر میزنم به صورت خاموش. جدیدا هم همش تو سایت خانم خیابانیم