2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست
بله عزیزم واقعامادر شوهر من اوایل به شوهرم اشاره میزد از کنار زنت بلند شو اونور بشین

خاک تو اون سرشون کنم همچین مادرشوهرایی رو

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از مادر شوهرای نُنُر حال ادمو بهم میزنن بدم میاد از زنای ضعیف می‌ذاشتی با پسرش ازدواج کنه

اره واقعا کاش میشست ور دل مامانش 

مادرشوهر است دیگر

مادر شوهر من وقتی پسرا و عروسا جمع میشن خونش و دورش شلوغ میشه جو گیر میشه.یه کارایی می کنه که انگار دیوونه یا کودن یه احمقه،یا شروع می کنه غش کردن یا دعوا راه میندازه یا یکی یکی با خنده و شوخی عروساشو قهوه ای می کنه.تا بقیه ی عروساش بخندن و ذوق کنن.من که پنج ساله باش قطع ارتباطم.روان پریش احمق

مادر شوهر من وقتی پسرا و عروسا جمع میشن خونش و دورش شلوغ میشه جو گیر میشه.یه کارایی می کنه که انگار ...

دقیقا اکثر مادرشوهرای ایرانی نود درصدشون همینن جوگیر  و دشمن عروس

خودشیفته ست دوست داره تحت هرشرایطی مرکز توجه باشه با دادن احساس عذاب وجدان به پسرش میخواد توجه جلب ...

وقتی ک گریه میکنه قبلنا ساده و خام بودم میرفتم میگفتم مامان چرا گریه میکنی و این حرفا دلداریش نیدادم بعدش ک فهمیدم از بدجنسیشه وقتی گریه میکنه محل سگم بهش نمیدم دگ. ولی شوهرمو ناراحت میکنه