2777
2789
عنوان

هیچوقت از رابطتون به احدی نگین

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 21 پست
واسه همین میگم‌نگو بخدا باورم نشد این کارو کرد باهام هیج وقت حلالش نمیکنم ایشالا به داغ عزیزش بشینه ...

واقعااا نمیگم دیگه 

فرض کن یکی داره پارتنرمو تخریب میکنه که بابای خودش از پارتنر من پایینتره 

چه برسه به چیزای دیگه...

حس میکنم ملت حتی خوشبختیه کوچیک بقیه رم نمیتونن تحمل کنن

❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااا نمیگم دیگه فرض کن یکی داره پارتنرمو تخریب میکنه که بابای خودش از پارتنر من پایینتره چه برسه ...

ددقیقا خیلی کم پیش میاد کسی از خوشبختی یکی خوشحال شه مخصوصا اگر طرف همسن خودش باشه همین دوستا بدترن به ظاهر نشون میدن خوبن پاش برسه... هر کاری میکنن یا تو منصرف کنن یا مثلا پسره که خوشبختی تون نبینن بعدم بهش بگو تو که نمیخوای باهاش زندگی کنی به تو چه چقدر پول داره نداره 

ددقیقا خیلی کم پیش میاد کسی از خوشبختی یکی خوشحال شه مخصوصا اگر طرف همسن خودش باشه همین دوستا بدترن ...

والاا

چی رو مخم رفته 

من میگم داره میاد خواستگاری 

برگشته میگه وای اندازه فلانی عرضه نداره لاقل یه ماشین به اسم خودش باشه . میخواد ببرتت خونه ای که مال باباشه ، با ماشین باباش!

خب به اون چههه 

مگه من بحث اموال کردم که زود اینارو میگه . باباعه لابد همشو فراهم کرده که پسره خیالش راحته خب!

❤️‍🩹

والااچی رو مخم رفته من میگم داره میاد خواستگاری برگشته میگه وای اندازه فلانی عرضه نداره لاقل یه ماشی ...

بهش بگو اگر یه روزی همچنین کسی اومد خواستگاری تو تو واسه زندگی خودت قبول نکن