2821
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست
فعال و زرنگ عصبانی هم میشهاجتماعیاهل مسافرتدست و دلباز هست تا حدودیگرم مزاجدرسته؟ رنگ پوستش هم بگو

ویژگی هایی ک گفتی خیلی درسته ولی خیلیم گرم‌ نیست ولی میشه گفت گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگی هایی ک گفتی خیلی درسته ولی خیلیم گرم‌ نیست ولی میشه گفت گرم

طبعش دموی هست

طبع خیای خوبیه

ولی نیازش باید هر روز رفع بشه

حتی به اندازه ای که سرت را بزاری رو دستش، و کمی بهش آرامش بدی

بعد راهی کارش بشه

تایپیک آخرم بخونبا تایپیک سردی مغز و وسواس

ببین من عضو این کارگاهه حسینی هستم یمدت اقتدار دادم عالی شده بود خیلیم زود اثر کرد روش ، بعد خیلی خوبی میکردم بهش دائم اقتدار و محبت و ... با اینکه باردارم اگ تو خونه خوراکی خوبی بود به اون میدادم و وانمود میکردم خودمم خوردم ، بعد یهو دلمو شکوند هی خواستم باور نکنم هی تکرار کرد دیگه تا یه روز نمیتونستم از اتاق بیرون بیام خودشم هی ب خودش لعنت می‌فرستاد ک چرا حال خوبمو خراب کرده و ... 

ولی خب متاسفانه زود انگیزمو باختم و دیگه نتونستم اقتدار بدم 

الانم میام اقتدار بدم فرداش متوقع میشه و گیرهای میده ک جنگ راه میفته 

ولی وقتی طلبکار میشم بی محلی میکنم میفته کف پاهامو میبوسه سرشو میذاره کف پام انقدر التماس و محبت میکنه تا نرم میشم قول میده بی احترامی کنه بعد چند ساعت همین آش و همین کاسه 

ببین من عضو این کارگاهه حسینی هستم یمدت اقتدار دادم عالی شده بود خیلیم زود اثر کرد روش ، بعد خیلی خو ...

خوب این شیطان هست که... نمیزاره زندگیت.... 

سرد میشی

یادت باشه اقتدار میدی واسه رضای خدا باشه

وقتی هم حالش خوب بود، انتقاد کن که دیروز.... 

اقتدار دادن بدون انتقاد بدرد نمیخوره

با هوای نفست هم بجنک جواب نده بعد نزار کف پات بیفته

بد میشه

باید مرد بارش بیاری

فردا میخای بچه تربیت کنی

ببینه باباش اینقدر حقیره اصلا ازش حساب نمیبره

تو زجرش میکشی

اقتدار باید کم کم بدی

خوب این شیطان هست که... نمیزاره زندگیت.... سرد میشییادت باشه اقتدار میدی واسه رضای خدا باشهوقتی هم ح ...

منکه نمیگم بیفته کف پام خودش اینطوره 

بعد واقعا شیطان زندگی منو ب اینجا کشونده 

دوسال عقد فوق العاده فهمیده و عاقل بود خیلی بهم احترام و محبت می‌کرد 

نزدیکای عروسیم رفتم شهرستان خونه مادرشوهرم برگشتمخواب های وحشتناک میدیدم از طلسم و ... به مادرم گفتم منو طلسم کردن گفت شوهرت ک عالیه طلسم میکردن شوهرت بد میشد 

یک ماه نکشید شوهرم یه آدم دیگه شد لجباز حساس پدرمو درآورد 

چهرم کلی فرق کرد طراوتم رفت 

همه در عرض یکی دوماه اتفاق افتاد و تا الان ک نزدیک دوساله بعد کلی ذکر و قرآن و ... شرایط سبک شده ولی اصلا مثل قبل نشده 

منکه نمیگم بیفته کف پام خودش اینطوره بعد واقعا شیطان زندگی منو ب اینجا کشونده دوسال عقد فوق العاده ف ...

هر روز قرآن پخش بشه تو خونتون

حدیث کسا پخش بشه

زندگیت تو چشم ننداز

پروفایل و عکس عاشقانه نزار

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز