2777
2789

به شدت از حرفش ناراحت شدم 

برادرهای همسرم و خود من همگی دختر داریم 

فقط ی برادرشوهرم پسر داره

اینم بگم هیچ وقت فرق نمیذاره بینشون

همیشه میگه فقط خوبه که از دوتا جنس باشه وگرنه خدایی هیچ فرقی نمیذاره حتی میتونم بگم دخترای مت رو بیشتر  دوس داره

حالا پسر جاری من تنها مشکلی که داره اینه که انحراف مچ شدید داره و موقع دویدن خم میشه موقع راه رفتن خیلی نا محسوس پاشو میکشه

از بچگی ام همش سرش تو گوشی بوده و حالا چ ارثی چ بخاطر اون چشماش ضعیف‌شده 

حالا من نمیدونم از حرف مادرشوهرم ناراحت باشم یا برای جاریم ناراحت باشم که داشت می‌میترکید از فشار عصبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرتو ولش

خودت چ ذات خوب و قلب مهربونی داری

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

دخالت نده خودتو بچه ی جاریت و حمله عصبی جاریت به تو چ

جاریم خیلی تو خودش میریزه

البته چندبن بار صراحتا گفته از خونواده شوهری بهش ارث رسیده

واقعا هم ارثیه دختر من هم ی طور دیگه داره ولی خب راه رفتنش ت دویدنش تا الان ایراد نداشته 

مادرشوهرتو ولشخودت چ ذات خوب و قلب مهربونی داری

اونوقت یه عده میگن بچه جاری به تو‌چ

یعنی در این حد سیب زمینی بی مصرف آن 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...