2777
2789
عنوان

بياين بيبي چكمو ببينين + عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید خانوما میگم اونایی که باردار میشن سینه دردم دارن درد سینشون مثه قبل پریودیه یا فرق داره؟

من از 10 روز مونده به موعدم سینه هام عین سنگ شد، دردناک و بزرگتر و از موقع پری شدیدتر بود

ببخشید خانوما میگم اونایی که باردار میشن سینه دردم دارن درد سینشون مثه قبل پریودیه یا فرق داره؟

من پرسیدم میگن هردو درد مثل همه.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
متدیکه خسته ایم میزاریم ی ۱۰ ۲۰ روز بگذره بعدم میگیم حالا پری میاد😔

بخداااااا همتون مامان ميشين 

اينجوري استرس كه بدتره دارين ب خودتون ظلم ميكنين😑

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
چه كاري؟

عزیزم اگه میتونی یه بی بی دیگه ترجیحا یه مارک دیگه استفاده کن تایم بگیر ببین بعد چند دیقه خط میندازه

من که میگم بارداری گلم😘

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

درد سسینه اگه بباردار باشی ادامه پیدا میکنه قطع نمیششه.اگه پری بشی دردش کم میشه یا قطع میشه درد و ورم باهم.