2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی من با این اختلاف سنی کار درستی کردم

شما دیگه اوردید تمام شده.اگر خیلی نگران اینده و فرزندتون هستید باید همین الان بدونید ک وقتی تو ی روز بالای ده بار تاپیک میزنید و این نگرانی رو درون خودتون وسعت میدید مطمعنا ب زودی چ جسمی چ روحی ب مشکل حاد برمیخورید.این چیزا رو باید قبلش بهش فکر میکردید.حالا ک دیگه این مسیر انتخاب کردید باید باید با نگرش مثبت و جسمی سالم و قوی تا اخرش برید تا شرمنده خوپتون و فرزندتون نشید.ایا نگرانی شما بدرد بچه هاتون میخوره؟اونا ب مادر قوی و شاد اختیاج دارن.

ب شخصه خودم یکی دارم و دیگه انگیزه اوردن ندارم.چون سنم بالاست دخترم اصلاااااااا خواهر برادر دوست نداره،و سابقه معلولیت در خانواده زیاد دارم و رحمم داغونه.وقتی شرایشطو ندارم پس نمیارم ک یکی دیگه رو بدبخت کنم.

اما شمایی ک اوردی اگر بخواهی زندگی سالم و فرزندی صالح داشته باشی باید دیدگاهتون رو تغییر بدید و ی پنجره جدید ب روی زندگیتون باز کنید.تاپیک زدن دردی از شما دوا نمیکنه.چون اینحا همه طبق دیدگاه و سرایط زندگی خودشون نظر میدن و شرایط زندگی شما رو‌نمیدونن.

یکی از تک فرزندی ناراضیه میاد میکه ظلمه.

یکی راضبه میگه اه چیه جوجه مشی راه انداختید.

یکی سقط میکنه میگن وای قاتلی و حرام کردی.و هدیه خدا بوده باید تاوان پس بدی.

من نمیدونم ی دختر بچه رو میدوزن بهش تجاوز میکنن و اون دختر باردار میشه هم بازم هدیه خداست.یا ی زن معتاد شبو با ی مرد معتاد سر میکنه و شکمش میاد بالا و اون بوه رو‌نگه میداره و بچه از بدو تولد معتاد هست در نهایت تا بزرگسالی در بهزیستی هست و ی عمر زندگی با سختی داره.

میخوام بگم فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی نه نظرات اینجا.برو وظیفه مادریتو ب نحوه احسنت انجام بده و افکار بیهوده رو بریز دور.عذاب وجدان هم نداشته باش و از زندگی کنار فرزندانت لذت ببر.

ببخشید طولانی شد.

در پناه حق.