بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من خودم پرخوری عصبی دارم یهو ۱۰کیلو اضافه کردم تو یمدت خیلی هم رو وزنم حساس بودم این قرص رو خوردم واقعا عالی بود تو یک ماه ۱۰کیلو رو کم کردم ولی ولش کردم دوباره ۶کیلو اضافه کردم میخوام باز شروع کنم بخورم وقتی کم کردم برم باشگاه بدنمو سفت کنم دیگه
من الان چندروزه ازاین قرص استفاده میکنم دل پیچه زیادمیگیرم باد شکم و یه جورایی شکم روش هم میگیرم. چون داروهایی هم که توشه طبعشون گرمه جوش و گرمی هم زدم😒😞😣
من دو روزه دارم اين كپسولو مصرف ميكنم اشتهام خيلى كم شده و حجم غذام رسيده به يك سوم روزى سه عدد مصرف ميكنم و در كنارش دمنوش چاى سبز و تخم كتان و عرق زيره هم مصرف ميكنم
بله برای لاغری.........به نظر خودم کمی سبک تر شدم و شکم و پهلوم جمع شده..........من حدود ده ک اضافه ...
سلام منم میخورم ولی اصلا وزنم کم نشده ک هیچ ازبس باعث نفخ و دلدردمیشم ک رفتم روترازو یه کیلوهم از قبل بیشترشدم اعصابم بهم ریخت ...بشدت هم گشنه میشم بخاطرملین بودنش ولی نفخ بیش ازحدم خیلی اذیتم میکنه احتمالا واس همین ترازو بیشتر نشون داد
#سی_گل_بوستان صد_در_صد_گیاهی# _دارای تاییدیه وزارت بهداشت، غذا و داروی ایران . #تناسب_اندام و رسیدن به اندام دلخواه با وجود زندگی ماشینی دغدغه اکثر خانومها و آقایان شده است، برای رسیدن به اندامی ایدهآل محصول فوق العاده سیگل بوستان را به شما عزیزان معرفی می کنیم . تعداد: ۹۰ کپسول . رده مصرف: زنان و مردان . ایدهآل برای #کاهش_وزن به صورت طبیعی
خواص درمانی: لاغر کننده٬ ضد اشتهای کاذب٬ چربی سوز قوی٬ مقوی معده٬ رفع نفخ معده٬ ضد زخم معدهروده و اثنی عشر٬ رفع ترشی٬ سوزش و ورم معده آرامبخش با اثر قاطع#ترکیباتعصاره آلوئه ورا٬ زیره٬ تخم شوید٬ گل سرخ٬ رازیانه٬ لاک مغسول#گیاهان_دارویی #طب_سنتی #دکتر_خیراندیش #حکیم_خیراندیش #پدرجون_عطار #عطاری_آنلاین. ارتباط با فروشنده 09058906159