خانم هایی که تو سن ۳۵ و ۳۶ باردار شدید خودتونو با نسب قبل مقایسه نمی کنید که ماد. تون شما رو تو ۲۰ سالگی آورده و مدت زیادی باهاش هستید ولی در مورد نی نی خودتون عذاب وجدان نمی گیرید
شرایط شما مثل بچه ای هست که یه بادکنک دستش داره و مدام از ترس ترکیدن این بادکنک لذت بازی رو از خودش ...
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی
من یک خانم ایرانی که تو آمریکا زندگی میکن رو تو اینستا دنبال میکنم همیشه ورزش میکن و تغذیه خوب دار بچه اولشتو تو ۴۰ و بچه دومش ۴۳ سالگی آورد ولی بدنش و پوستش مثل ۲۵ ساله هاست
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...
مشکل اینجاست ک متاسفانه تو جامعه نه وقتی نه پولی برای ورزش و نه اعصابی برای خودمون داریم.
من همیشه همینو میگم ب سن نیست.حتی اگر شما در سن ۲۰ سالگی میبینی نه اعصابشو داری نه توان مالیشو داری حق اوردن بچه نداری.چون فقط زاییدن نیست.اون بچه اینده داره،نیاز ب تفریح و هزار تا چیز دیگه داره.در هر سنی هستید باید یک مادر قوی و شاد و زیبا باشید .و توانایی اینو داشته باشید ک مخصوصا از لحلظ روحی اون بچت رو تامین کنید تا بتونید فرزندی صالح تربیت کنید.
بعد هم اگر ورزش بکنی و تغذیه خوبی داشت باشی و استرس نداشت باشی میتونی حتی سن بیولوژیکی هم کم بکنی م ...
درسته
یه چیز دیگه هم هست زن های الان مثل قدیم سخت کار نمیکنن. قدیمی تر ها زیر آفتاب ، کارای سخت میکردن
طبیعی بود بعد از ۴۰ چهره شون افتاده میشد
الان درصد زیادی از خانوم ها روتین های پوستی دارن
از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).
اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔