2821
2789
عنوان

درد سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

8 میلی اندازش

من داشتم وقتی درد گرفت رفتم بیمارستان مورفین زدن

فرداش رفتم متخصص سی تی نوشت گفت با دارو میفته 

دارو داد افتادن

حتما برو سی تی اسکن کن چک کنن تو روده ها گیر نکرده باشن

بزرگه به این راحتی دفع ننیسه‌واحتمالا سنگ شکن لازمی

دکتر گفت عمل ولی ترسیدم....یه هفته دارو قراره بخورم دفع نشه باید برم چاره ای نیست

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
آبجو چهارصد بخور رواله

همین الان بخورم دردش کمتر میشه؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
کدوم شهری بیام ببرمت

فدات بشم عزیزم...زنگ میزنم برادرم

.قربون دل مهربونت

من داشتم وقتی درد گرفت رفتم بیمارستان مورفین زدن فرداش رفتم متخصص سی تی نوشت گفت با دارو میفته دارو ...

رفتم عزیزم سی تی اسکن...تو‌کلیه‌ چپمه

همین الان بخورم دردش کمتر میشه؟؟

اگ‌ میخوای بری دکتر نخور چون تو خونت معلوم میشه الکل خوردی الان اونایی گفتم دم بده تند تند بخور و دستشویی برود الان بری جیتامیسین میزنن مترو اینا من دو هفته بستری بودم فقط دم نوش و الکل آبجو دفع شد خوب شدم

۸میلی بزرگه سنگ شکن میخواد برا من سه میلی و یک و نیم میلی بود

یه هفته قراره دارو بخورم نیفتاد میرم عمل

اگ‌ میخوای بری دکتر نخور چون تو خونت معلوم میشه الکل خوردی الان اونایی گفتم دم بده تند تند بخور و دس ...

آبجو بدون الکل دارما