mahsaliii مدیر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 عنوان قد و وزن پسر | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست دوستان میگم قد ۱۷۵ وزن ۷۵ برای پسر خوبه یا نه 1404/08/09 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaliii مدیر استارتر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 دیگه چاق میشه 75 خوبه من عضلانی طور میگم نه چربی و شکم
mahsaliii مدیر استارتر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 ربطش چیه؟؟ خوب خیلی ربط داره برای پسر ۱۸۵ دختر هم حداقل باید ۱۷۰ باشه
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12532 بچع های نی نی سایت یجوری میگن قدش بده که انگار مردای ایرانی ۳ متر قد دارن .داداش همینم زیاده بستگی داره خب این وزنش رو کجا باشه رو شکمش یا بازوهاش!!! ولی چاق نیس لاغرم نیس دیگ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
ooozxcvbnmooo عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 13037 خوب خیلی ربط داره برای پسر ۱۸۵ دختر هم حداقل باید ۱۷۰ باشه ربطی نداره. داریم راجعبه سلیقمون حرف میزنیم نه استانداردها
mahsaliii مدیر استارتر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 ربطی نداره. داریم راجعبه سلیقمون حرف میزنیم نه استانداردها آدم اول باید به خودش نگاه کنه بعد نظر بده نه که قدش ۱۶۰ باشه بگه پسر ۱۸۵ میخوام اینتوری فیل و فنجون میشه
chica0 عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 4774 وزنش که با قدس متناسبه، قدشم همون میانگین قد ایرانیاست یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
mahsaliii مدیر استارتر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 بچع های نی نی سایت یجوری میگن قدش بده که انگار مردای ایرانی ۳ متر قد دارن .داداش همینم زیاده بستگی د ... نه عضلانی هست شکم نداره اصلا
ooozxcvbnmooo عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 13037 آدم اول باید به خودش نگاه کنه بعد نظر بده نه که قدش ۱۶۰ باشه بگه پسر ۱۸۵ میخوام اینتوری فیل و فنجون ... خب اگه قدت ۱۶۰ پسر ۱۷۰ بسه برات😊
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12532 نه عضلانی هست شکم نداره اصلا خوبه دیگ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
mahsaliii مدیر استارتر عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 275 خوبه دیگ من موندم اینایی که میگن پسر فقط باید قدش ۱۹۰ ۱۸۵ اینا باشه خودشون قدشون چنده