عزیزم یه دنیا ازت ممنونم که تلاش میکنی حالمو خوب کنی من از ته دل سپاسگزارت هستم کاش میشد بغلت کنم مهربونم❤
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophil} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
کاملا درست فکر میکنی به خدا من همیشه حواسم هست دیگران رو ناراحت نکنم اما هیچکس حواسش به من نیست خیلیا ناراحتم میکنن حرفای خیلی بدی میشنوم ازشون دیگه تحمل ندارم شاید فردا صبح که بیدار میشم چیزایی که امشب ناراحتم کرده دیگه انقدر ناراحتم نکنه ولی الان واقعا اذیتم💔
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophil} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
قول میدی بهم گوشی رو خاموش کنی و به مهربونیاتو خوشگلیات فکر کنی و بخوابی ؟
اره من نمیتونم جز این کار دیگه ای بکنم ممنونم که به حرفم گوش کردی الان حس بهتری دارم انگار یکم سبک تر شدم کاش همه آدما مثل تو مهربون بودن عزیزدلم💞
از خدا یه دنیا آرامش و حال خوب برات میخوام شبت بخیر دوست مهربونم❤