2777
2789
عنوان

باگ عجیب Chatgpt

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 155 پست
😂😂🤣الان از من چ حسی میگیری ....😂😂چ عجیب من نمیدونستم .....الان هم هست یعنی🫤🫤عجیب بود نبود

شایدم من ذهنم تاکسیکه 😂😂 مثلا توی ذهنم میومد دختریه که پسرارو له بکنه همه فن حریف باشه 😂😂

عکس پروفایلت نمیذاره چنین حسی بگیرم حقیقتا برخلاف اسمت عکس پروفایلت وایب آدم آروم و شادیو میده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم من ذهنم تاکسیکه 😂😂 مثلا توی ذهنم میومد دختریه که پسرارو له بکنه همه فن حریف باشه 😂😂عکس پرو ...

😂😂اجازه هست بگم تاکسیک یعنی چی 

😂😂🙁🫤ی تایمی شدی اینجوری بودم 😂🤣

والا بقیه زندگی خودشون رو میکنن مرً ندارن بپرم ب جون بچه مردم 🤣🤣

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂اجازه هست بگم تاکسیک یعنی چی 😂😂🙁🫤ی تایمی شدی اینجوری بودم 😂🤣والا بقیه زندگی خودشون رو میکن ...

تاکسیک به معنای سم هست ولی کسی که بگه ذهنم تاکسیکه یعنی سمی یعنی از یه چیزی که بی ربطه به یک جا بی ربط میرسه 😂😂

نه بلانسبتت عکس پروفایلت نمیذاره به اونجا برسم 😂😂

تاکسیک به معنای سم هست ولی کسی که بگه ذهنم تاکسیکه یعنی سمی یعنی از یه چیزی که بی ربطه به یک جا بی ر ...

😂😂🤣چ معنی عجیبی داره 🤝🤝

ب عنوان ی دهه هشتاد زیاد از این اصطلاح ها خوشم نمیاد 🤣فردا یادم میره 

😂😂لطف داری 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

واییی یادته😭😂😂چقد خندیدیم اونشب😂

آره ومپایر خانم ببخشید کم سعادت بودیم کمتر قسمت شد بعد اون موقع زیارتتون کنیم خوبید شما؟؟ خون هاتون به راهه؟؟ 😁

😂😂🤣چ معنی عجیبی داره 🤝🤝ب عنوان ی دهه هشتاد زیاد از این اصطلاح ها خوشم نمیاد 🤣فردا یادم میره 😂 ...

خواهش میکنم ببخشید بازم ولی خیالتون راحت شما بهتون میخوره دختر محترم و شاد و سرحالی باشید من هیچ وقت از این فکرا راجب شما ندارم🤝🤝

آره ومپایر خانم ببخشید کم سعادت بودیم کمتر قسمت شد بعد اون موقع زیارتتون کنیم خوبید شما؟؟ خون هاتون ...

تو رفتیییی🥲😂

خوبم مرسی خودت؟ 

نه والا دیگه کسی خون نمیده😂😂

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

خواهش میکنم ببخشید بازم ولی خیالتون راحت شما بهتون میخوره دختر محترم و شاد و سرحالی باشید من هیچ وقت ...

قربونت لطف داری 🥹🤎

😂😂😂ن بابا این چ حرفیه شما ب عنوان ی ادم مختار هستین ک هر جور میخواین فکر کنین و من حق دخالت ت افکار شما رو ندارم 😊😊