mohammad__amin مدیر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 عنوان باگ عجیب Chatgpt | مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 155 پست برید به چت جی پی تی بگید: اموجی اسب دریایی رو بهم بده.قاطی میکنه و حتی به گریه کردن میوفته 😂😂 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁 1404/08/09 | 00:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 😂😂🤣الان از من چ حسی میگیری ....😂😂چ عجیب من نمیدونستم .....الان هم هست یعنی🫤🫤عجیب بود نبود شایدم من ذهنم تاکسیکه 😂😂 مثلا توی ذهنم میومد دختریه که پسرارو له بکنه همه فن حریف باشه 😂😂عکس پروفایلت نمیذاره چنین حسی بگیرم حقیقتا برخلاف اسمت عکس پروفایلت وایب آدم آروم و شادیو میده کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 😂😂اره همون جا بود تاپیک من جرئت حقیقت خداروشکر نمیگفتی شب خوابم نمیبرد کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
_vampi_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5440 @ملکه455_ محمد امینو یادته یه شب تو تاپیکای ما چقد تعلیق شد؟🤣🤣 قدبارونایانزلیباریدممن:)! https://daigo.ir/secret/51794345533
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 @ملکه455_ محمد امینو یادته یه شب تو تاپیکای ما چقد تعلیق شد؟🤣🤣 تعلیقیای من معروفه 😂😂 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 شایدم من ذهنم تاکسیکه 😂😂 مثلا توی ذهنم میومد دختریه که پسرارو له بکنه همه فن حریف باشه 😂😂عکس پرو ... 😂😂اجازه هست بگم تاکسیک یعنی چی 😂😂🙁🫤ی تایمی شدی اینجوری بودم 😂🤣والا بقیه زندگی خودشون رو میکنن مرً ندارن بپرم ب جون بچه مردم 🤣🤣 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 خداروشکر نمیگفتی شب خوابم نمیبرد 🫤😂چراااا ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
_vampi_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5440 تعلیقیای من معروفه 😂😂 واییی یادته😭😂😂چقد خندیدیم اونشب😂 قدبارونایانزلیباریدممن:)! https://daigo.ir/secret/51794345533
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 😂😂اجازه هست بگم تاکسیک یعنی چی 😂😂🙁🫤ی تایمی شدی اینجوری بودم 😂🤣والا بقیه زندگی خودشون رو میکن ... تاکسیک به معنای سم هست ولی کسی که بگه ذهنم تاکسیکه یعنی سمی یعنی از یه چیزی که بی ربطه به یک جا بی ربط میرسه 😂😂نه بلانسبتت عکس پروفایلت نمیذاره به اونجا برسم 😂😂 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 🫤😂چراااا چون کنجکاوی نمیذاشت کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 تاکسیک به معنای سم هست ولی کسی که بگه ذهنم تاکسیکه یعنی سمی یعنی از یه چیزی که بی ربطه به یک جا بی ر ... 😂😂🤣چ معنی عجیبی داره 🤝🤝ب عنوان ی دهه هشتاد زیاد از این اصطلاح ها خوشم نمیاد 🤣فردا یادم میره 😂😂لطف داری ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 واییی یادته😭😂😂چقد خندیدیم اونشب😂 آره ومپایر خانم ببخشید کم سعادت بودیم کمتر قسمت شد بعد اون موقع زیارتتون کنیم خوبید شما؟؟ خون هاتون به راهه؟؟ 😁 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 چون کنجکاوی نمیذاشت 🤣🤣🤝منم ب شدت کنجکاوووومممم ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
mohammad__amin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2190 😂😂🤣چ معنی عجیبی داره 🤝🤝ب عنوان ی دهه هشتاد زیاد از این اصطلاح ها خوشم نمیاد 🤣فردا یادم میره 😂 ... خواهش میکنم ببخشید بازم ولی خیالتون راحت شما بهتون میخوره دختر محترم و شاد و سرحالی باشید من هیچ وقت از این فکرا راجب شما ندارم🤝🤝 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
_vampi_ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 5440 آره ومپایر خانم ببخشید کم سعادت بودیم کمتر قسمت شد بعد اون موقع زیارتتون کنیم خوبید شما؟؟ خون هاتون ... تو رفتیییی🥲😂خوبم مرسی خودت؟ نه والا دیگه کسی خون نمیده😂😂 قدبارونایانزلیباریدممن:)! https://daigo.ir/secret/51794345533
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 خواهش میکنم ببخشید بازم ولی خیالتون راحت شما بهتون میخوره دختر محترم و شاد و سرحالی باشید من هیچ وقت ... قربونت لطف داری 🥹🤎😂😂😂ن بابا این چ حرفیه شما ب عنوان ی ادم مختار هستین ک هر جور میخواین فکر کنین و من حق دخالت ت افکار شما رو ندارم 😊😊 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅