2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا خب این برادرزادشه مگه قرار بوده پاگشا شه من اولین بار دارم میرم من پاگشا میشم کادو هم واسه منه

چه ربطی داره ؟

کادوی عقد و عروسی رو تو رسم شما عروس برمیداره یا داماد یا خانواده ها؟

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

چه ربطی داره ؟کادوی عقد و عروسی رو تو رسم شما عروس برمیداره یا داماد یا خانواده ها؟

کادو عقد عروس برمیداره کادو عروسی رو هم خانواده عروس خودش خانواده داماد هم جدا بعد خانواده عروس به عنوان کادو میدنش داماد چون خرج عروسی کلا با داماد

کادو عقد عروس برمیداره کادو عروسی رو هم خانواده عروس خودش خانواده داماد هم جدا بعد خانواده عروس به ع ...

همون طور که کادوی عروسی رو به داماد میدید کادوی پاگشا هم به داماد میدن فامیل هاش/

یا اینکه کادوی عقد و عروسی رو تقسیم میکنید عقد برای عروس، عروسی برای داماد ، کادوی پاگشا هم تقسیم میشه کادوی فامیل داماد برای داماد و کادوی فامیل عروس برای عروس 

چه ربطی داره ؟کادوی عقد و عروسی رو تو رسم شما عروس برمیداره یا داماد یا خانواده ها؟

چه ربطی به کادوی عقد و عروسی داره؟ تازه عروسه و فامیلهای پسر عروسو پا گشا میکنن و کادو بهش میدن اصلا اسمش روشه. پاگشااااا

مگه برادرزادشون اولین بارشونه میره خونه عموش که پاگشا کنن.

چه ربطی به کادوی عقد و عروسی داره؟ تازه عروسه و فامیلهای پسر عروسو پا گشا میکنن و کادو بهش میدن اصلا ...

پس طبق صحبت شما کادو های پاگشای فامیل عروس برای داماد هست 

پس طبق صحبت شما کادو های پاگشای فامیل عروس برای داماد هست

بله دقیقا. برا ما که اینجوری بود. برا ما حالا پول نقد اگه کسی میداد همسرم میداد به من، ولی سکه اینا برا خودش بود که آورد خونه مشترکمون. منم همین سکه هایی که فامیلای همسرم داده بودن بهم اوردم خونه مشترکمون که وقتی نیاز داشتیم فروختیم

وا خب این برادرزادشه مگه قرار بوده پاگشا شه من اولین بار دارم میرم من پاگشا میشم کادو هم واسه منه

با این منطق پس کادوی پاگشاکه فامیلای شما میدن هم برای همسرتونه.

کادوی بقیه که تماما برا شما بوده،  این دفعه به نصف قانع باشید. 

با این منطق پس کادوی پاگشاکه فامیلای شما میدن هم برای همسرتونه.کادوی بقیه که تماما برا شما بوده، ای ...

من مراسم خاصی نداشتم کلا همه چی تو یه روز بود همه کادوهارو هم دادم شوهرمفقط طلاها رو برداشتم

با این منطق پس کادوی پاگشاکه فامیلای شما میدن هم برای همسرتونه.کادوی بقیه که تماما برا شما بوده، ای ...

برا من و شما نداره چون بلاخره زندگی مشترکه و وقتی نیازی بشه فروخته میشه و خرج زندگی میشه ولی خوب کادوی پاگشا یجورایی چون اون طرف غریبه دعوت خونشون میشه به اون کادو میدن. ولی مثلا توی عقد در واقع هر دو تو یه موقعیتن.، جفتشون مراسم عقدشونه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز