2777
2789
عنوان

چرا 99 درصد نی نی سایتیها بی ادبن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 119 پست

اصلا ادب شما منو گرفت😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که زودتر شما عضو شدم بیخیال من واقعا اهل تشنج نیستم

من منظورم ب این نبود ک شما اول عضو شدی یا من عنوانتو دیدم فکر کردی کاربر سال 87 اینا هستی ک انقد قاطعانه نظر میدی درباره ی بقیه

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
سلام گندم جان خوبی عزیزدلم کجابودی میشناسی

سلاااامممم عزیزم 😍😍😍 اره گلم ❤  وای مامان شدی😻😻 تبریک میگم ب سلامتی فداتشم

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  

[QUOTE=57344392]خودتو جدا نکن. 😒😒قاطیشون نه,, قاطیمون شدی. 😂😂😂[/QUOT من بی ادب نیستم 😔😔😔😔😔😢😢😢😢

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
بیخیال من اینجا نه آدم معروفی هستم نه رفیق و دوست دارم حرفام خریدار نداره شرمنده همتون خدافظ

😐😐😐😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”