2821
2789
من ماه اول اقدامم.از هفته پیش سینه درد بودم ولی یکی از سینه هام درد میکرد اما دو تاشونم بزرگ تر شدن. ...

عزيزم دكتر رفتي براي كيست سينت؟بهتر نبود اول قرص ميخوردي اون ميرفت بعد اقدام ميكردي ؟؟؟

اصلا به بارداري فك نكن سعي كن بيخيالي نزديكي داشته باشي اونجوري زودتر جواب ميده ني ني.

البته منم اين ماه اقدام كردما🙈🙈🙈نميتونم اصلا بهش فك نكنم😍😍😍انشاالله دوتامونم زود ببينيم ك مامان شديم 😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فردا موعدمه همیشه یه هفته قبل از پری درد سینه واینا داشتم ولی الان هیچ دردی ندارم.ممکنه حامله باش ...

عزیزم من حامله شدم جاییم درد نمیکرد فقط سینه هام بزرگ شدن ودرد داشتم دل درد وکمر درد نداشتم.تااینکه هفته۵م رسید اون هفته رو کامل خوابیدم

عزیزم من حامله شدم جاییم درد نمیکرد فقط سینه هام بزرگ شدن ودرد داشتم دل درد وکمر درد نداشتم.تااینکه ...

سینه هامم شل شلن اصلا درد نداره ماهای قبل خیلی درد داشت حتی موقع راه رفتن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
عزیزم من حامله شدم جاییم درد نمیکرد فقط سینه هام بزرگ شدن ودرد داشتم دل درد وکمر درد نداشتم.تااینکه ...

چندروز بعداز موعدت سینه هات سفت شدن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
عزيزم دكتر رفتي براي كيست سينت؟بهتر نبود اول قرص ميخوردي اون ميرفت بعد اقدام ميكردي ؟؟؟ اصلا به بار ...

اره من تازه ۲ روزه فهمیدم سینم کیست داره گفتن خودش رفع میشه.همشم از استرسه......دکتر گف واسه بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه.نمیدونستم کیست دارم وگرنه اقدام نمیکردم برام دعا کنید چیزی نباشه😔🙁هنوز ۲۳ سالمه کیست اوردم 😣😣

اره من تازه ۲ روزه فهمیدم سینم کیست داره گفتن خودش رفع میشه.همشم از استرسه......دکتر گف واسه بارداری ...

عزيزم انشاالله زوده زود خوب ميشه...

اشكالي نداره خواهرشوهر منم كيست داشت سينش يه دوره دارو خورد خوب شد.نگران نباش چيزي نيست ك

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز