مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
من سی تی هم دادم . و اونجا سینوزیت و پولیپم مشخص شد
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
اما من توی ام آرای که دادم نوشته که لکه های میگرنی وجود داره،و التهاب سینوزیت اتمویید دارم
من اصلا یادم نیست توش چی نوشته
چون مشکل دیگه ای داشتم و باید اونو پیگیری میکردم
واسه سینوزیت و میگرن دیگه دکتر نمیرم . بوتاکس میزنم . واسه سینوزیت هم تو سرم میزنم فقط 🥲🤣
انشاالله که خوب بشید ...نمیدونم من بخدا عذاب میکشم
سلام اگر سینوزیت داری یه بار که سرما خوردی هیچ قرصینخورکه جلوی سرما خوردگیت و ابریزیش بینیت گرفته بشه بزار کامل ابریزیش بینی داشته باشی عفونت ها خارج بشه بعدش خوب میشی