2777
2789
عنوان

سینوزیت کسی داشته بیاد توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست
شما ام آرای اینا دادید؟

بله 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور خیلی خوبههه

مرتب بخور بده مخصوصا اکالیپتوس 

سرت رو گرم نگهدار 

با سرم مخصوص داخل بینیتو بشور 

ی قطره هم هست میگن خیلی خوبه بریزی تو بینی و درمان میکنه سینوزیت رو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
جوابش چی نوشته؟

تو ام آر آی میگرن مشخص‌ نمیشه 

برای سینوزیت هم سی تی بهتره 

من سی تی هم دادم .‌ و اونجا سینوزیت و پولیپم مشخص شد

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تو ام آر آی میگرن مشخص‌ نمیشه برای سینوزیت هم سی تی بهتره من سی تی هم دادم .‌ و اونجا سینوزیت و پولی ...

اما من توی ام آرای که دادم نوشته که لکه های میگرنی وجود داره،و التهاب سینوزیت اتمویید دارم 

اما من توی ام آرای که دادم نوشته که لکه های میگرنی وجود داره،و التهاب سینوزیت اتمویید دارم

من اصلا یادم نیست توش چی نوشته 

چون مشکل دیگه ای داشتم و باید اونو پیگیری میکردم 

چه قطره ای؟

اسمش تو نت هست معروفه 

فردا برات میفرستم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما کی ام آرای دادید؟

من هر سال میدم 

به خاطر پرولاکتین بالا ، آدنوم‌ هیپوفیز دارم 

واسه سینوزیت و میگرن دیگه دکتر نمیرم . بوتاکس میزنم . واسه سینوزیت هم تو سرم میزنم فقط 🥲🤣

انشاالله که خوب بشید ...نمی‌دونم من بخدا عذاب میکشم

سلام اگر سینوزیت داری یه بار که سرما خوردی هیچ قرصی‌نخور‌که جلوی سرما خوردگیت و ابریزیش بینیت گرفته بشه بزار کامل ابریزیش بینی داشته باشی عفونت ها خارج بشه بعدش خوب میشی

سلام اگر سینوزیت داری یه بار که سرما خوردی هیچ قرصی‌نخور‌که جلوی سرما خوردگیت و ابریزیش بینیت گرفته ...

برای سردردت یه خانمی میگفت ۵سال سردرد دارم اخرش دکتر تشخیص داده بود از معده ، داروی معده خورده بود خوب شد

برای سردردت یه خانمی میگفت ۵سال سردرد دارم اخرش دکتر تشخیص داده بود از معده ، داروی معده خورده بود خ ...

چی بگم بخدا نمی‌دونم پناه برخدا التماس دعا دارم ...ممنونم