2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 51 پست
هم بابات مشکل داره هم خاله ات بدش نمیادوگرنه مرد هیزو باس ابروشو بُرد اونم با سند و مدرکککک که دیگه ...

لطفا بی احترامی نکنید

اگر میخواید بی احترامی کنید از تاپیک برید

آخر بِدَمَد صبحِ اُمید در شبِ من🌑🌬

خاله شما اگه فهمیده بود می‌تونست درهمین تماس‌ها به پدرشما بگه و جدی حرف بزنه باهاش تهدیدش کنه 

نه اینکه زندگی خواهرش رو نابود کنه 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم ناراحتی قلبی داره :) فهمیدن چنین چیزی براش تیر خلاصه

ای خدااا💔

هیچی نگو پس به خالت بگو بابام هرچی زنگ زد جواب نده اگه چراغ سبز نشون ندی نمیاد سمتت

خالتم خیلی احمقه هر حرفش رو باور نکن فکر نکن با شخصیته ی آدم با شخصیت اینطور نمیکنه

یه درصد احتمال نمیدی خالت دروغ گفته؟

من خالمو مامان دومم میبینم

مدرک دیدم از بابام

از خالم مطمئنم چون آدم شریفیه

عزیزمنننن میگم پدرا برا دخترا الگو هستن کاش ایشون که یه دختره مجرده نمیفهمیدای بابادقت کن

اره این رو موافقم

برای من خیلی سنگینه

لطفا بی احترامی نکنیداگر میخواید بی احترامی کنید از تاپیک برید

من دقیقا چه بی احترامی کردم من عمومی صحبت کردم ؟

کجاش بی احترامیه 

تاپینگتم بزار جلو آیینه دوتا بشه والا 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خب مشکلم دقیقا همین جمله اس الان اگه ایشون خیانت باباش ثابت بشه بازم چون پدره. این دختر باید از پدرش ...

اگه نمفهمید چی میشد

تو رویاهاش یه مرد خوب بود این دخترم انقدر آسیب نمیدید. الان متنقر شده اعتماد نداره. تو خونه حس بد داره و با یه انتخاب بد سعی میکنه از خونه دور شه و زندگیشو نابود کنه

آدما بعضی چیزارو هیچ وقت نفهمن بهتره

ایشون که نمیتونه باباشو عوض کنه. فقط یه حس بد تا اخر عمرش داره

واقعا همه مردا نفرت انگیزن.. من به ی اقایی که چندین ساله میشناسمش اعتماد داشتم خیلی،  جای پدر من رو داشت من خیلی روش حساب میکردم متاسفانه فهمیدم خلاف اون چه که همیشه فکر میکردم هست و ممکن بود ازم سو استفاده های غیراخلاقی بکنه... شنیدم ب ی دختری دست درازی کرده واقعا حالم بهم میخوره وقتی بهش فکر میکنم 
هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

از تاپیک برید بی احترامی نکنید

میگم مگه مردم نوکر تو ان که هی برید برید واسمون راه انداختی تحمل انتقادو پیشنهاد نداری تاپینک نزن مگه باید از تو دستور بگیریم کجا بریم کجا نریم؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ای خدااا💔هیچی نگو پس به خالت بگو بابام هرچی زنگ زد جواب نده اگه چراغ سبز نشون ندی نمیاد سمتتخالتم خ ...

چرا فکر می کنید چراغ سبز نشون داده؟؟

من اون آدم رو میشناسم 

چرا باید چراغ سبز نشون بده اونم به شوهر خواهرش

خاله ی من جونش برای مامانم در میره

اگه نمفهمید چی میشدتو رویاهاش یه مرد خوب بود این دخترم انقدر آسیب نمیدید. الان متنقر شده اعتماد ندار ...

همین طوره :)

2790
2778
2791
2779
2792