2777
2789
وای تورو خدا چه چیزا یاد دختره بیچاره میدین....چرا باید همه مخارج خونه به عهده زن باشه این یه کار مر ...

موافقم

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
من از اول ازدواج شوهرم حقوقشو دو دستی تقدیم کرد اول قسطا دوم وام و قرعه کشی سوم اگه بدهی داشته باشیم ...

اونوقت همسرتون حس مردونگيش رو داره

شما شديد مرد خونه ماشا... حتما تصميم گيرنده خونه هم شماييد؟چقدر جالب بود همسرم پول تو جيبي رو از من بگيره😂😂 مطمن همسرتون سوژه دوستانشون هست يه وقت با دوستاش از سركار بخواد بستني يا رستوران  رو حساب كنه بايد از شما اجازه بگيره؟

زندگي قشنگه وقتي كنارمي

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول توجیبی؟؟؟مگه بچه ای؟

کل مخارج رو ب عهده شوهرت بذار برای خودتم شماره کارتت رو بده بگو یه مقدار که خودت صلاح میدونی برای مخارجم تو این کارت بریز

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
وای تورو خدا چه چیزا یاد دختره بیچاره میدین....چرا باید همه مخارج خونه به عهده زن باشه این یه کار مر ...

ای گفتی منم الان ۸ساله قبول کردم.الان ۲روز مونده به حقوق استرس دارم تا کی اما شوهرم عین خیالشم نیس.

خانموما میشه بگید ماهانه از شوهرتون چقدر میگیرید؟

من ۳۰۰ میگیرم.کاری هم بهش نداره.قبض موبایل خودمو میدم لوازم ارایش ارتیشگاه لباس خونه لباس زیر مانتو شال کیف کفش هرچی ک مربوط ب خودمه رو میخرم باهاش.فقققط اسفند ماه دوبار میگیرم خخخخ.این وسطم مثلا بیرون باشم ی خوراکی دیدم نوبرانس میخرم میارم دیگه نمیگم پول بده کلا مدیریتش میکنم در کنارش جمع هم میکنم  ته حسابم واس .الان ۴سال همینم.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ماهی سیصد؟؟؟؟

بله بستمه.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بله حرفتون کاملا صحیحه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
اونوقت همسرتون حس مردونگيش رو داره شما شديد مرد خونه ماشا... حتما تصميم گيرنده خونه هم شماييد؟چقدر ...

هرکس بسته ب شرایط زندگیش بهترین تصمیمو میگیره شوهر من حقوق بگیره هر ماه ی مبلغ قابل مشخص شده دریافت میکنه این در صورتی بود ک شش ماه خونه نشین بود و کلی قرض و بدهی داشتیم اونقدر شرایط مالیمون بد بود ک ب بستنی خوردن نمیرسید بعدشم من معتقد هستم ادمی ک بدهکاره اگه شب گرسنه بخابه تا قرضشو بده.و نسئله بعدی اینکه اونقدر این مسائل اقتصادی مهم هست ک شوهرم نره برا دوستاش تعریف کنه ک سوژه شه

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
من ۳۰۰ میگیرم.کاری هم بهش نداره.قبض موبایل خودمو میدم لوازم ارایش ارتیشگاه لباس خونه لباس زیر مانتو ...

با ماهی ۳۰۰ چجوری همه اینکارارو میکنی؟ منم هفته ای ۱۰۰ الی ۲۰۰ میگیرم ولی کار خاصی نمیشه باهاش کرد

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓
ای گفتی منم الان ۸ساله قبول کردم.الان ۲روز مونده به حقوق استرس دارم تا کی اما شوهرم عین خیالشم نیس.

از اول نباید خودتو درگیرش میکردی واقعا سخته احساس میکنم زن ظرافتشو از دست میده 

اونوقت همسرتون حس مردونگيش رو داره شما شديد مرد خونه ماشا... حتما تصميم گيرنده خونه هم شماييد؟چقدر ...

بعدشم اجازه گرفتن با مدیریت اقتصادی متفاوته من نمیتونم وقتی کل قرض و قسط و بدهی داریم بی تفاوت باشم بگم ماهی فلان قدر ب من بده بقیش ب خودت مربوطه قسطو بدی یا ندی

شاید برای خیلیا پرداخت بدهی و قسط مهم نباشه برای من خییلی مهمه

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون