2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست
والا این مسولا هم از خود مردم هستن از فضا نیومدن ذات مردم بد شده دیگه انصاف عدالت دین انسانیت از جام ...

اینا اگه جزو مردم بودن مشکلات مردم و می‌فهمیدن ، درسته عدالت و ... خیلی وقته از بین رفته ولی همش بخاطر همین مسئولینه بخاطر بی مسئولیتشون ..!

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون پولم سخته آخه انشالا اونی که میخوای سر رات بیادش

قبول دارم بدون پول نمیشه زندگی کرد ولی منظورم توقع های فضایی هست نه توقع های به جا

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

اینا اگه جزو مردم بودن مشکلات مردم و می‌فهمیدن ، درسته عدالت و ... خیلی وقته از بین رفته ولی همش بخا ...

میدونی ذات پول و مقامه اکثر آادما وقتی بهش میرسن دیگه تبدیل به حیوون میشن!  امیدی ب بهتر شدن شرایط ک نیست هر کسی خودشه و خودش تونستی زندگیتو نجات بدی ک دادی نشدم تا تهش باید با فقر و بدبختی و حسرت بگذرونی تا تموم بشه

بله درسته بازم میگه انشالا انتخاب درستی داشته باشی

مرسی از شما امیدوارم موفق باشید شما هم

میدونی ذات پول و مقامه اکثر آادما وقتی بهش میرسن دیگه تبدیل به حیوون میشن! امیدی ب بهتر شدن شرایط ک ...

وضع کشورمون خلاصه شده تو این جملات 🥲 کاش اوضاع بهتر میشد ...

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

وضع کشورمون خلاصه شده تو این جملات 🥲 کاش اوضاع بهتر میشد ...

آره من تو۲۴سالگی از فکر موهام دارن سفید میشن ولی خب تهش ب همین نتیجه رسیدم  با هر شیوه ای تونستی خودتو نجات بدی دادی وگرنه هیچ ناجی نیست