2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ستاره

شخصیت کلی: آرام، مهربان و دلسوز، اهل کمک و همراهی دیگران. عاشق محیط‌های آرام و صلح‌آمیزه.

نقاط قوت: حساسیت بالا نسبت به دیگران، صداقت، همدلی و محبت.

نقاط ضعف: گاهی بیش از حد احساساتی می‌شه و ممکنه راحت دلش بشکنه.

نحوه برخورد با مسائل: ترجیح می‌ده قبل از اقدام فکر کنه و با آرامش عمل کنه.

در روابط: وفادار و صادق، ولی کمی محتاطه تا آسیبی نبینه.

زهرا

شخصیت کلی: فعال، مستقل و جاه‌طلب، دوست داره در زندگی به اهدافش برسه و تأثیرگذار باشه.

نقاط قوت: قدرت تصمیم‌گیری بالا، شجاعت، جسارت در مقابله با چالش‌ها.

نقاط ضعف: گاهی کنترل احساسات سخت می‌شه، کمی لج‌باز و حساس به انتقاد.

نحوه برخورد با مسائل: سریع عمل می‌کنه و ترجیح می‌ده مشکلات رو رو در رو حل کنه.

در روابط: گرچه مهربانه، ولی ممکنه مراقب خودش باشه و به کسی زود اعتماد نکنه.

مهسا

شخصیت کلی: خلاق، خیال‌پرداز و خوش‌فکر، دوست داره ایده‌ها و افکارش رو با دیگران به اشتراک بذاره.

نقاط قوت: قدرت تخیل بالا، مهارت‌های اجتماعی و توانایی برقراری ارتباط.

نقاط ضعف: گاهی سرش تو کارای خودش هست و می‌تونه کمی دور از واقعیت باشه، گاهی حساس و زود رنج.

نحوه برخورد با مسائل: ترجیح می‌ده به جای فشار مستقیم، از خلاقیت و دیپلماسی استفاده کنه.

در روابط: صمیمی و دوستانه، گاهی کمی محافظه‌کار در عشق و اعتماد.

شخصیت کلی: آرام، مهربان و دلسوز، اهل کمک و همراهی دیگران. عاشق محیط‌های آرام و صلح‌آمیزه.نقاط قوت: ح ...

من چی پسسسس؟فاطمه 

@yekta0‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

زهرا

مهربونی احساس تنهای و غریب بودن داری تا حدودی ساکتی تو جمع که خودت بخوای و دوسشون داشته باشی سرزبون داری ولی اصولا تو لاک خودتی 

حدسیه هااا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

تا حدی درست بود

خوشگلی اصولا میگن شیرینی یا شیرینی دوست داری خامه ای و تر اگر خشک دوست داشته باشی از این کوچولو یه چیری که رنگش ابیه دور اطرافت هس 

حدسیه