2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بمن گفت رنگ پوستت سیاهه اونم تل .گرام دلیت اکانت کرد الانم خطشو  خاموش کرده بچه ها نی نی سا ...

عزیزم من فکرمیکنم اون خودش زودتر جداشده!!!

آخه میگی هم دیلیت اکانت کرد هم خطشو خاموش کرد!!!!!!😟😟😟😟😟

ولی ایکاش اصلا درمورداسم بچه چیزی نمیگفتی !!!اگه اسمی هم پیداکردی ،هرکسی سوال کرد بگوهنوزمعلوم نیست! ...

تصمیم نداشتم به خانواده شوهرم بگم با اینکه خیلی دوسشون دارم.اما شوهرم گفت

یا مثلا یه مورد دیگه که امشب ازش ناراحت شدم این بود که یه مدل تخت انتخاب کردم برای بچم شوهرم به مامانش،نشون داد ولی گفت که خودش انتخاب کرده نگفت سلیقه منه بعد مادر شوهرم صدتا عیب روش گذاشت

تصمیم نداشتم به خانواده شوهرم بگم با اینکه خیلی دوسشون دارم.اما شوهرم گفت

خب آره درانتخاب اسم سلایق خیلی متفاوته !!!! نمیشه هم به حرف همه گوش کرد!!!! به خاطرهمین ازاین به بعدسعی کنین بین خودتون انتخاب کنین!!! چون شما پدرومادرش هستین ودردرجه ی اول بایدبه دل شمابشینه!!!!

والا نمیدونم.چند روز پیش قران نگاه کردیم یه اسم اومد و یه ایه خیییلی قشنگ.اما اسم به دلم نمیشینه از اون طرف هم دلم نمیخواد مخالف قران عمل کنم.نمیدونم چکار کنم

پس معلومه همسرت خیلی به اونااحترام میذاره که درموردهمه چیز نظراونارومیخواد!!!!!!

کلا چون برونگرا هست اینطوریه.البته فقط در موردخانواده خودش نیست با خانواده منم خیلی صمیمیه و نظر اونا رو.هم.میپرسه