2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم ی چیزی گفت بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 101 پست
راستش همون چند خط اولتو که خوندم منم همین برداشت شوهرتو کردماین باز نظر منه نمیدونم

نمیدونم والا

چی گفتم مگه؟😕

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست میگه 

هر کسی بره خونه پدرش واقعا برای زندگی اماده نبوده 

یه جا دیگه دنبالت هم نمیاد 

بشین خونه خودت 

خونه پدر و مادرت دیگه خونه خودشون هست و مثل یه مهمون میتونی بری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

😅چرااا اخه

تایپیکای قبلتو خوندم ببین عزیزم تو اصلا وقت ازدواجت نبوده چدن هنوز به اون بلوغ فکری و عقلی نرسیدی که زندگی زناشویی تعهد و وظایفی هم داره رسما شوهرت فقط مترسکت شده هی میچرخونیش ... اینجوری زندگیتو نابود میکنی اگر علاقه ای بهش نداشتی چرا یه جوون رو با اون همه آرزو بدبختش کردی ؟پس روی خودت کار کن زندگیتو بساز

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

به جای اینکه بخش میگفتی تو راست میگی

باید میگفتی چرا اینجوری فکر می‌کنی و به توافق میرسیدید

وقتی طرفت اینقدر با شعوره که میدونه برای حل مشکل باید صحبت کنه پس خرابش نکن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نمیدونم والاچی گفتم مگه؟😕

تو خونه خودتو ول کردی بعد دعوا رفتی خونه بابات؟ بعد هم میگی واسه درس اونجا بهتره؟

خب عزیزم پس خونه خودت چی ؟ مشخصه بچه نداری پس مشکل خونه خودت چیه که ول کنی بری

بعد برات شام بیاره 🙁

💕🌸☘️🌹

بهت بر نخوره واقعا درست میگه چرا خونه بابات باید بری؟ باز صد رحمت به شرفش غذا اورده برات یکم مهربون ...

بخاطر اینکه درس میخونم خیلی کارارو نمیرسم انجام بدم اخه 

قهر نکردم وسایلمو جمع کنم بیام

خونه بابام راحت ترم فعلا برای درس خوندن

😕

سعی میکنم ، اما واقعا نمیشه

تقصیر خودش بود ، نزاشت بهش حسی پیدا کنم عجله داشت همش 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

منظورم اینه بچه ای به بلوغ ازدواج نرسیدی

اره خب ، شایدم 

خانم هایی مثل شما که به شوهرشون بی توجهن به جایی ک کنارش باشن شانس دارن شوهرشون اینجوری هواشونو دار ...

اینجوری نگووو عزیزم ، بی توجه نیستم ولی واقعا نمیتونم

حق داره

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.