2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط ک من درسم بد نیس یا تو خونم یا تو مغازع خودمون به خونه و بچع هم میرسم بنظرم مثل کسانی که مدرسه میرن میتونم بخونم یکم سخته ولی میتونم یعنی کسی نیس بهم امید بده 

من موقعیت ازدواج دارم 20 سالمه دارم درس میخونم هنوز کنکور دارم بنظرت درس رو ول کنم ی رشته همینجوری ب ...

چرا ول کنی ی رشته همینجوری بخونی دولتی تربیت معلمی چیزی در بیای بعدا حسرت میخوری 

شرایط ک من درسم بد نیس یا تو خونم یا تو مغازع خودمون به خونه و بچع هم میرسم بنظرم مثل کسانی که مدرسه ...

بخون عزیزم میشه فقط میتونم بدونم کدوم شهری چون میخام برم ببینم ظرفیت شهرت چند نفره 

از الانم میخای بخونی بیشتر برای نهایی ها و همچنین خود منابع فرهنگیان هوش و تعلیم بخون جوری که هوش و تعلیم جفتشون رو بالا 70 80 بزنی کار سختی هم نیست 

چرا ول کنی ی رشته همینجوری بخونی دولتی تربیت معلمی چیزی در بیای بعدا حسرت میخوری

آره خودمم قصدم فرهنگیان بود نمیدونم طرف موقعیتش خوبه امسالم رفتم برای مصاحبه و اینا ولی تراز کلم جالب نبود 

یکم سخت ک هس ولی باید سختی بکشی دیگه اول عقل نداشتم تو فکر درس و ابنده نبودم الان انگار تازه فهمیدم

اشکال نداره هر سنی شروع کنی دیر نیست اتفاقا الان انگیزه داری بچت بزرگترین انگیزه ته