2777
2789
عنوان

بستگان

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست
عزیزمما هرهفته مهمونی داریم همه رو باهم دعوت میکنیم و نوبتیه هر هفته خونه یکی هستیمبه شدت تو مواقع ح ...

خیلیم عالی عزیزم من سوالم این بود شما اگر همسر وبچه  ومادروپدر نداشتین وتنها بودین حاضربودین برید باقومو خویشتون زندکی کنید راحت هستین تااین حد که برید خونه هاشون زندگی کنید ایااون ها هنه جوره پذیرای شما به عنوان کسی ک باهاش زندگی کنه هستن؟؟؟و مورد بعدی من راجبه بستگان پرسیدم یعتی فامیل ها نه خانواده ی خود آدم یا همسر آدم مثل عمو وعمه ودایی وخاله وبجه هاشون آیا هرهفته که گفتین شامل همین قومو خویشتونه عزیزم...؟؟؟مرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی عزیزم من سوالم این بود شما اگر همسر وبچه ومادروپدر نداشتین وتنها بودین حاضربودین برید با ...

من اگه اینارو نداشتم صدرصد با روی باز از من پذیرا بودن یعنی ممکنه یسری چیزا تو خانواده هامون پیش اومده باشه یه حرفایی زده شده باشه که نشون بده چقدر همه چی تموم هستن

بله اقوام که عرضی کردم شامل خاله ، عمو ، دایی،عمه و بچه هاشونه و بعلاوه خانواده همسرم که اوناهم همینطور

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

ان شاءالله. ممنون از دعات عزيزم. با فاميل پدري بيشتر صميمي هستيم. مجردم. مثلا جدا از عروسي و عزا كه ...

چه جالب هرهفته خونه عمه عمو  وبچه هاشون پس میرید ومیان خونه ی خاله و دایی و بچه هاشون یه کم دیر تر بیرون  و...میرید باهم زود ب زود کدوم شهری عزیزم؟خوته هاتون نزدیکه؟

آخه الان بااین وضعیت وشرایط آدمها حال وحوصله ی خواهروبرادر ندارن چه برسه ب فک وفامیل و اینک خدای نکرده تنها بشس راحت هستی بری با فامیل زندگی کنی اونها واقعا ب نظرت همه جوره پذیرای زندگی باتو هستن؟؟؟

من اگه اینارو نداشتم صدرصد با روی باز از من پذیرا بودن یعنی ممکنه یسری چیزا تو خانواده هامون پیش اوم ...

خداروشکر که فک وفامیل عالی داری و انقدر راحتی که اگرخدای نکرده تنهاشی بخوای بزی باهاشون زندگی کنی واونها هم پذیرا هستن آخه باایت شرایط آدم حال وحوصله ی خواهروبرادرشو تداره چه برسه فک وفامیل هیچ توقع وانتظاری هم آدم نداره آدم اگرتنها بشه باید تنها زندکی کنه و وارد زندگی اونها نشه ولی چه عالی ک فامیل زندگی نکنن دورودارهوای اون طرف وداشته باشن مثل واریز پول و...

شما کدوم شهری عزیزم؟خونه هاتون نزدیکه؟

مشکل ماها این هست که ادم های خوب فامیل را نمیبینیم. اونایی که ما را دوست دارن. میریم سراغ اونایی که ...

من هم نظرم اینه دوست بهتراز قوم وخویشه شما میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت یکباره؟!!! اگرتنها بشی بدون همسر وبچه ومادروپدر و...آیا بستگانت حاضرن وقت وپول وانرژی وجون بذارن بری درکتارشون باهاشون زندگی کنی خودت کاملا راحتی بااین قضیه ی زندگی درکتارشون واقعا؟!!!! واینک فامیلتو برام توصیف کن ممنون 

خداروشکر که فک وفامیل عالی داری و انقدر راحتی که اگرخدای نکرده تنهاشی بخوای بزی باهاشون زندگی کنی وا ...

ما تهرانیم هرکدوممون یه سمتیم

ولی خب هیچ آدمی اگه کسیم نداشته باشه راضی نیست خودشو سر بار کسی کنه

تاحالاهم برام پیش نیومده 

ولی میدونم اگه واقعا چنین شرایطی باشه بله حدالامکان کمک میکنن

از لحاظ مالی خداروشکر اوضاع خوبه

ما تهرانیم هرکدوممون یه سمتیمولی خب هیچ آدمی اگه کسیم نداشته باشه راضی نیست خودشو سر بار کسی کنهتاحا ...

خداروشکر عزیزم بله درچنین شرایطی تنهایی زندگی کردن باید باشه و خدا فامیل خوب ومهربون وباایمان ودلسوز رو براتون نگه داره ما که رفت وآمدامون شده سالی یه بار چند سال یه بار بافامیل فقط توو مناسبتا همو میبیتیم نهایتا اینستا بهم پیام بدیم

چه جالب هرهفته خونه عمه عمو وبچه هاشون پس میرید ومیان خونه ی خاله و دایی و بچه هاشون یه کم دیر تر ب ...

نه حتما هر هفته. ولي اصولا ميشه گفت زود به زود. 

چون با فاميل پدري تو يه شهريم. بهم نزديكيم. دلمون واقعا واسه هم تنگ ميشه. 

فاميل مادري شهرشون ١٥ كيلومتر با ما فاصله هست. 

باعث ميشه دير تر بريم. 

اگه يه وقت تنها بشم و مجبور باشم اره. با يكي از عموهام خيلي صميمي تريم نسبت به بقيه. مشكلي ندارم. 

ولي الان تو فاميل پدري يه مشكلي پيش اومده و بعضي ها باهم قهر كردن. خيلي داره اذيتمون ميكنه. مثل قبل نميتونيم دور هم جمع شيم. اصلا عادت نداريم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من هم نظرم اینه دوست بهتراز قوم وخویشه شما میشه کامل بگی چه جوری هستین و باهم رفت وآمداتون چند وقت ی ...

من پسر مجردم.  ولی بذار یک سوال بپرسم ایا ما خودمون حاضریم همچین سرویسی به فامیل بدیم؟ ببین خدایی ما تو فامیل(عمه خالی دایی عمو) عموما خوب هستند.  بعضیاشونم نیش عقرب دارن.  ولی تجربه بهم ثابت کرده غریبه همیشه غریبه هست.  فامیل همیشه فامیل. انگلیسی ها میگن blood is thicker than water.  خون از اب ضخیم تر هست.  من به شما یک توصیه میکنم.  اگر فامیلی دارید فقیرترن ولی مرام دارن روی اونا سرمایه گذاری کنید. مثلا من با عموهام اوکی نیستم. ولی یک زن عمو دارم جز صفا و صمیمت چیزی نمیبینی ازش. ولی من ندید میگیرم. نمیرم سر بزنم بهش.  برم هزار بار تحویلم میگیره.   رابطه یک جاده دو طرفه هست. ولی خب خیلی طولانی هست.  بخوام بگم. ذهنمم متمرکز نیست الان.  ولی توضیه ای که دارم اینه ادم های خوب تر را پیدا کن روشون سرمایه گذاری کن.  معنوی نه مادی. 

خداروشکر عزیزم بله درچنین شرایطی تنهایی زندگی کردن باید باشه و خدا فامیل خوب ومهربون وباایمان ودلسوز ...

فدای تو بشم مهربون

ولی خب عزیزم همه آدما مثل هم نیستن هرکسی یه اخلاقیات و روحیاتی داره

من ک بدون همسرم و خواهرام میمیرم .اینو جدی میگم

ولی  فامیلامو (حتی با اینکه رابطم زیاد باهاشون خوب نیس ب دلایلی) انقددددد دوست دارم تک تکشونو با همه خصلت های خوب و بدشون .ب طرز عجیبی حتی فامیلای دور رو .پدری البته ، من کلا بچه بودم خیللللی عزیز دل همه بودم شاید این اشباع شدن از اونجا میاد ، فامیلای دور هم وقتی می بینن منو خیلللی بهم محبت و احترام قائل میشن . الکی دور هم جمع نمیشیم ولی وقتایی ک جمع میشیم واقعا از دورهمی لذت میبریم.حداقل من ک اینجورم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تنهایی بد هست. این عادت به بچه هات هم منتقل میشه.  میشن گوشه گیر.  فاجعه درست میشه. بعد میگی برو بچه خالت بگرد.  نه با فلان کسک.   اونوقت حرفت را گوش نمیده. چون شما کسی را دور و برت نداری. باید بره تو دامن غریبه ها. که معمولا خیرخواه نیستن هیچ. شرخواه هستن.   ولی میگم باز غریبه خوبم هست. ولی سخت تر پیدا میشن 

من پسر مجردم. ولی بذار یک سوال بپرسم ایا ما خودمون حاضریم همچین سرویسی به فامیل بدیم؟ ببین خدایی ما ...

تنها مردی که حضورش توی نی نی سایت بلامانع است😂🙏

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

والا فامیلای ما که اصلا خوب نیستن،  حتی مراسمات رو هم یا نمیان یا بزور میان،  ما هم چند ساله رابطمونو با اکثرشون قطع کردیم چون بدرد نمیخورن

خدایی نکرده اگه کسیو نداشته باشم ترجیح میدم بمیرم تا برم پیش کسی، همیشه دعا میکنم خودم زودتر بقیه بمیرم

بِسْمِ الله الرَّحْمٰنِ الرَّحیم❤                                     السلام علیک یا صاحب الزمان❤                                         🌸 ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا،،،، حلوا به کسی ده که محبت نچشیده...🌸                                                   🌿 خـدا نگاه میکنه ، ببینه تو با بنده هاش چجوری تا می‌کنی ؛ تا همونجوری باهات تا کنه ،،پس، خوب تا کنیم🌿