2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه سوالی

اگه درخواست شوهرتوانجام ندی شوهری که زنشودوستداره چه واکنشی نشون میده قهرمیکنه آیا یاچی

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

اگه درخواست شوهرتوانجام ندی شوهری که زنشودوستداره چه واکنشی نشون میده قهرمیکنه آیا یاچی

نمیدونم والا 

همه افراد یه مدل رفتار نمی‌کنن که با قطعیت بخوای بگی

نمیدونم والا همه افراد یه مدل رفتار نمی‌کنن که با قطعیت بخوای بگی

خب اکثرمرداتواین موقعیت چیکارمیکنن

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نمیدونم والا همه افراد یه مدل رفتار نمی‌کنن که با قطعیت بخوای بگی

دارم فکرمیکنم یعنی دوسم نداره قهرکرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز