2777
2789
عنوان

پبامک های گوشی شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به روش اوردی؟هدفت چیه؟اگه میخوای جدا شی و همه چیز برات فراهمه باید با مدرک خیانتشو ثابت میکردی هنوزم دیر نیست 

اگه میخوای سر زندگیت بمونی نگی بهتره یا شرایطشو نداری صبر کن شرایطش رو مهیا کن استقلال مالی به دست بیار

بعد به روش بزن 

دیروزیه شماره چندباربه همسرم زنگ زدناشناس بود  گفتم شایدکارش مهمه اوکی کردم اتفاقامهمم بود   حالااون خانمم شایدمثل من بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا چون دوران اشنایی برای مادرش یه چیزی رو تعریف کرده دلیل نمیشه انقدر توی گوشیش سرک بکشی خیلی زشته ...

خب چرا وقتی گفتم نگو گفته؟

کارش خیلی زشت بوده واقعا 

این برا شمایی که نمیدونی اصلا چه موضوعی بود انقدر راحته 

چرا به روش اوردی؟هدفت چیه؟اگه میخوای جدا شی و همه چیز برات فراهمه باید با مدرک خیانتشو ثابت میکردی ه ...

اصلا کسی که دلش طلاق میخواد خسته شده دیگه بریده

آروم بدون هیچ توضیحی بزاره بره 

اما کسی که موقعیت جدا شدن ندارن باید با سیاست جلو بره 

چنان پدری از مرد دربیاره تو تاریخ بنویسن