2777
2789
اگر میتونید این بچه رو مثل بچه ای که خودتون به دنیا میارید دوست داشته باشید این کار رو بکنید نه به خ ...

من به درصد به خودم شک داشتم با به شوهرم که فرقی می‌خواییم بزاریم اصلا این کارو نمی‌کردیم انقد از خودمون مطمعن هستیم که شاید بیشتر از بچه خودمونم دوسش داشته باشیم بخاطر همینه اول می‌خوایم از بهزیستی بگیریم بعد خودمون بچه ب دنیا بیاریم. در آینده بین شون فرق نزارن

من به درصد به خودم شک داشتم با به شوهرم که فرقی می‌خواییم بزاریم اصلا این کارو نمی‌کردیم انقد از خود ...

بچه های پرورشگاه خیلی مظلومن. خیلی دوسشون داشته باشید. مطمئن باشید کارتون بی جواب نمیمونه نه تو این دنیا نه توی اون دنیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های پرورشگاه خیلی مظلومن. خیلی دوسشون داشته باشید. مطمئن باشید کارتون بی جواب نمیمونه نه تو این ...

برام دعا کنید میخواییم شنبه بریم چون مارو اونجا میشناسن شوهرم از قبل پوشاک شیرخشک میبرده منم چندباری دوران دوستی الان ازدواج کردم میرم باهاش براشون لباس و پوشاک شیر خشک پتو اینا میگیریم خیلی ناراحت میشم بهمون ندن

برام دعا کنید میخواییم شنبه بریم چون مارو اونجا میشناسن شوهرم از قبل پوشاک شیرخشک میبرده منم چندباری ...

پسر دوست دارید انتخاب کنید یا دختر؟

از خدا میخوام یه برکت به شما و همسرتون بده و دستتون رو بگیره که کار بزرگی دارین انجام میدین. انشالله یکی رو انتخاب کنید و بهتون بدن وقتی بزرگ شد افتخار کنه به داشتن همچین پدر و مادری.

پسر دوست دارید انتخاب کنید یا دختر؟از خدا میخوام یه برکت به شما و همسرتون بده و دستتون رو بگیره که ک ...

برام هیچ فرقی نداره تصمیم گرفتیم بریم بین همشون مهر هر کدوم به دلمون نشست همونو بگیریم مرسی بابت دعای قشنگ