راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای دقیقااا شبیه منی پس😅منم تا خود صبح کل چراغای خونه روشن بود منتظر میموندم تا هوا روشن بشه گاهی و ...
عزیزم خودتو اذیت نکن لامپارو خاموش کن و خودتو با گوشی سرگرم کن که ترست یادت بره چشمات که خسته شد خود به خود خوابت میگیره یه بار که به ترست غلبه کنی دیگه شبای بعد برات عادی میشه
ای وای میفهمم اتفاقا چنددفعه اینجوری شدم و هرچی قرص خوردم اثرنکرد فقط سرمو بستم و به زور خوابیدم
خدا نصیب نکنه یعنی واقعا از پا میندازه آدمو،دقیقا وقتی اینجوری میشم فقط راه به راه مسکن میخورم و باااید تو تاریکی بخوابم و هیچکاری نمیتونم بکنم،مواقعی که میخوام پریود بشم قبلش از این سردردای کذایی میگیرم اونا دیگه بدتر🤦🏻♀️
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
الهی بگردم عزیزم انشالله بلا ازت دور باشه و حالت خوب بشه🥲خیلی ناراحت شدمیه مسکن بخور
چه امضاء قشنگی😍😍😍
مرسی عزیزم ب سلامتی نی نی تو بغل کنی سالم صالح باشه الهی.🫂
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍