2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 95 پست
تقریبا شرایط شما مث دختر خودم. .منم ۷.۹ ماه بود ک علامت هاش شروع شدسن استخوانی هم اول فاصله ش با سن ...

نظر خودمم همینه 

من خودم وقتی پریود شدم سینه هام بزرگ بود این یعنی روند پیشرفت بلوغم کند بوده میگم ممکنه دخترمم همین باشه

الآن بخواد آمپول شروع کنه جلوی جهش رشدش گرفته میشه خود دکتر هم گفت آره آمپول جهش رشد کند میکنه

اصلا حرفاش متناقض بود اول گفت دارو بعد گفت نه ببر آزمایش تحریک هورمون شاید فقط تلارک زودرس باشه

خب وقتی مطمئن نیستی چرا میگی دارو

خودمم میخوام یه مدت منتظر بمونم ببینم سینش چقدر پیشرفت میکنه(ان شاالله که یکی دوسال همین قدی بمونه)

الآن گفت با این وضعیت۹/۵تا ۱۰ سالگی پریود میشه

تقریبا شرایط شما مث دختر خودم. .منم ۷.۹ ماه بود ک علامت هاش شروع شدسن استخوانی هم اول فاصله ش با سن ...

دکتر گفت سویا ومرغ و فست فود و کاکائو رو کامل حذف کن

اهل فست فود و گوشت نیست 

سویا رو حذف کردم کاکائو هم دارم سعی میکنم حذف کنم

هماهنگ کردن مدرسه و ورزش خیلی سخته😔

برعکس جدیدا شکمو شده همش میگه خوراکی اما سعی میکنم کنترل کنم خوابم از وقتی این مسئله پیش اومده سعی کردم حتما قبل ۱۱ بخوابه

متاسفانه بچه ی به شدت استرسی و همیشه آماده ی گریه🤦‍♀️

دیگه فعلا تصمیم دارم یه مدت تغذیه و خواب کنترل کنم و به مغزم استراحت بدم تا ببینم خدا چی میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت سویا ومرغ و فست فود و کاکائو رو کامل حذف کن اهل فست فود و گوشت نیست سویا رو حذف کردم کاکائو ...

۱۱ شب ک دیر الان پاییز ۹ بخوابونش  دختر من خوابش ک بهم میریزه رشدش کم میشه

من خیلی وقت فهمیدم که دکترها هم صدرصد چیزی نمیدونن از و حدس و احتمال میگن . مبکرولین برا بعضی ها ک سن کم شروع کردن برعکس جهش داشت

اینجا تکت میکنم تجربه مامان ها بخون 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۱۱ شب ک دیر الان پاییز ۹ بخوابونش دختر من خوابش ک بهم میریزه رشدش کم میشهمن خیلی وقت فهمیدم که دکتر ...

نهایت۱۱

دیگه از ۹سعی میکنم بخوابیم آخه کلا هم خیلی بد خوابه

من انتظار نداشتم اینقدر سریع بگه دارو

چون هنوز تازه بلوغش شروع شده سن استخوانی گفت ۷تا۷/۵ یعنی منطبق سنش

ممنون عزیزم

نهایت۱۱دیگه از ۹سعی میکنم بخوابیم آخه کلا هم خیلی بد خوابهمن انتظار نداشتم اینقدر سریع بگه داروچون ه ...

اگ الان آمپول بزنه تا ۲ سال بزنه ۹.۵. یکسال بعد قطع کردن میشه ۱۰.۵ ک پریود میشه بازم زود 

اونجا خانمی هست اسمش زندگی تلخ. دخترش از حدود ۸ سال و خورده ای آمپول زد. سن استخوانیش هم ۱۱ بود حدودا 

بعد میکرولین دخترش رشدش بهتر هم شد سالی ۷ ۸ سانت رشد داشته

اونجا خیلی ها تجربه ها مختلفی دارن کمک میکنه بهتر تصمیم بگیری چیکار کنی

اگ الان آمپول بزنه تا ۲ سال بزنه ۹.۵. یکسال بعد قطع کردن میشه ۱۰.۵ ک پریود میشه بازم زود اونجا خانمی ...

دکتر میگفت ۳تا ۳/۵ سال آمپول بزنه تا۱۱ سال بعد قطع کنی ۱۲ پریود شه

بنظرم خیلی زیاده

میگم فعلا صبر کنم ببینم چطور میشه بذارم رشد عادیش پیش بره اگه دیدم خدایی نکرده سن استخوانی غیرعادی بالا رفت بعد آمپول شروع کنم

در کل دوست ندارم آمپول بزنه مگر اینکه زیر ۱۰ سال پریود شه بعد اون به نظرم برای بچه های الآن طبیعیه

الان اکثر بچه ها کلاس چهارم و پنجم پریود میشن زود نیست دیگه این سن

دکتر میگفت ۳تا ۳/۵ سال آمپول بزنه تا۱۱ سال بعد قطع کنی ۱۲ پریود شهبنظرم خیلی زیادهمیگم فعلا صبر کنم ...

۳.۵ سال خیییلی زیاد دندون و استخوان بچه نابود میشه

حداکثر ۲ سال  دیگه بیشترش خوب نیست

مگه اینکه کسی شرایط ش حاد باشه 

مثلا بچه ای بوده ک سن استخواتی ۱۲ بود خودش ۸ ساله

قدش هم کوتاه. دکتر بیشتر ۲ سال براش آمپول میزد 

تا بتونه رشد کنه

۳.۵ سال خیییلی زیاد دندون و استخوان بچه نابود میشهحداکثر ۲ سال دیگه بیشترش خوب نیستمگه اینکه کسی شر ...

منم شنیدم میگن نهایتا دوسال باید آمپول بزنن برای همین میگم از الآن زوده و واقعیت به یه دکتر هم نمیخوام اکتفا کنم دوباره میبرمش دکتر دیگه

حتی آزمایش تحریک هورمون هم نوشته اما انجام ندادم

منم شنیدم میگن نهایتا دوسال باید آمپول بزنن برای همین میگم از الآن زوده و واقعیت به یه دکتر هم نمیخو ...

کلا ی مدت فقط رو همون تغذیه و ورزش و خوابش کار کن شاید لصلا بلوغ خودش روندش کند شد نیاز نباشه دارویی بگیره

خیلی بچها هستن بلوغ شروع میشه ولی با سرعت کم  

اگ سینه هاش روز ب روز بزرگتر سد بعد ببرش دکتر 

کلا ی مدت فقط رو همون تغذیه و ورزش و خوابش کار کن شاید لصلا بلوغ خودش روندش کند شد نیاز نباشه دارویی ...

الان واقعیتش تا یکی دوماه دیگه خودمم شرایطشو ندارم ببرمش دکتر گفتم حالا تا اون موقع فقط حواسم بهش باشه ببینم چطور میشه

ان شاالله همه بچه هامون همیشه سالم باشن تا خیال ماهم راحت باشه

واقعا اگه خودم مشکلی برام پیش میومد اینقدر استرس نمیگرفتم اصلا در مورد بچه ها خیلی حساسترم

الان واقعیتش تا یکی دوماه دیگه خودمم شرایطشو ندارم ببرمش دکتر گفتم حالا تا اون موقع فقط حواسم بهش با ...

انشالله که بلوغ ش کنترل میشه کار به درمان نمیکشه

اره واقعا من خودم حاضرم هر مریضی بکشم ولی بچهام چیزی شون نشه چون درد خودم یه درد

درد بچهام برام هزار درد  روحی و جسمی نابود شدم باهاشون 

انشالله که بلوغ ش کنترل میشه کار به درمان نمیکشهاره واقعا من خودم حاضرم هر مریضی بکشم ولی بچهام چیزی ...

ان شاالله خدا از دهنتون بشنوه

مامانای طفلکی همیشه نگران

من همیشه به شوهرم میگم مامان اگه اون دنیا هم باشن قلبشون کنار بچه هاشونه و همیشه نگرانن

ان شاالله خدا از دهنتون بشنوهمامانای طفلکی همیشه نگرانمن همیشه به شوهرم میگم مامان اگه اون دنیا هم ب ...

دقیقا🤕