2777
2789

منکه شبیه هیچکدوم خوانوادم نیستم حتی اخلاقمم شبیهشون نیست بابامامانم پوست گندمی دارن و چشم میشی و قهوه ای من سفیدم و چشم مشکی فکرکنم سر راهی باشم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه شبیه هیچکدوم خوانوادم نیستم حتی اخلاقمم شبیهشون نیست بابامامانم پوست گندمی دارن و چشم میشی و قه ...

من با اینکه شبیهم ب هر دو ولی بازم این حس لعنتیو دارم

من با اینکه شبیهم ب هر دو ولی بازم این حس لعنتیو دارم

البته خدا نکنه بفهمم پدرمادر واقعیم نیستنا واقعا دوسشون دارم حسو از خودت دور کن گلم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خدانکنه ایشالا😘😘

ممنون گلمممم