2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ جوری کباب میذاری فریزر

چرا کرده رو پیاز رنده میکنم با کمی نمک و فلفل تو این کباب زنای دو تومنی  نایلون میندازم گوشتو میزارم اندازه ممیکنم ک همش یکدست باشه بعد نایلونو برمیگردونم روش کبابارو میچینم تو سینی میزارم فریزر .خیلی راحت میشه در میارم همونجور میندازم تابه این ور اونور سرخ میکنم

من عاشق دلمه برگ مو هستم. امشال با برگ موهای حیاطمون میخام برا اولین با بدرستم

منم با همون برگ کوچیکا درست کردم.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
آخه بعد از زایمان، خیلی چاق شدم🤕🤕🤕

😂😂😂فک کردم چی شدهه ..بخور امشبو ...ولی اگ تازه زایمان کردی و شیر میدی ی رژیم شیردهی بگیر سریع وزنت میاد پایین

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
من عاشق دلمه برگ مو هستم. امشال با برگ موهای حیاطمون میخام برا اولین با بدرستم

اتفاقا منم از برگ موهای درخت حیاتمون دلمه درست کردم. البته دلمه کلم و فلفل هم درست کردم

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
چرا کرده رو پیاز رنده میکنم با کمی نمک و فلفل تو این کباب زنای دو تومنی  نایلون میندازم گوشتو م ...

قالبتو میشه ببینم ...

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
😂😂😂فک کردم چی شدهه ..بخور امشبو ...ولی اگ تازه زایمان کردی و شیر میدی ی رژیم شیردهی بگیر سریع وزن ...

😄

آره بدجور هوس کرده بودم

واقعا باید رژیم بگیرم😫مرسی از راهنماییت🌼

نفوس حق النفس میدهند...

خب دیگ چ استرسی داری همه چیز ک داری تو فریز کلن بگو برن سر فریز هرچی میخان بخورن😁

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
من قورمه سبزی و سالاد فصل و پلو درس کردم

هوس کردم نامرد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن