2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شماهم در حق زندگیم دعاکن

ان شاء الله آرامش سهم زندگیتون

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

تاپیک اخرت تو نت بزن سایتا رو بخون

یا دوباره تاپیک بزن

من اونجا نظرم رو پاک کردم تا خودت راحت بتونی تاپیکت رو حذف کنی

نمیدونم شرط سنیش چیه هر جایی یه چیزی نوشته اینو کپی کردم

این دانشگاه در سال 96 قصد داشت شرط سنی را از 22 به 20 تغییر دهد که به دلیل اعتراض داوطلبان به تغییر ناگهانی شرط سنی دانشگاه فرهنگیان و برنامه ریزی که داوطلبان بر اساس سن 22 سال جهت پذیرش انجام داده بودند، سن پذیرش را از 20 سال به 22 سال بازگرداندند. در آخر پس از انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور فرهنگیان، شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان در سال گذشته 24 سال تمام اعلام شد که پیش بینی می شود در سال 1405 نیز همین بازه سنی اعلام شود.

در حال حاضر طبق مندرجات دفترچه ثبت نام کنکور فرهنگیان، سن ورود به دانشگاه فرهنگیان حداکثر 24 سال می باشد. اما وزیر آموزش و پرورش به علت اعتراض داوطلبان به دنبال افزایش سن تا 24 سال بوده و تاکنون توافقاتی نیز انجام داده است. شرط سنی دانشگاه فرهنگیان پس از بررسی در شورای معین از 24 سال به 30 سال افزایش یافت. این مصوبه باید پس از دو هفته از سوی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی امضا شود. به محض اجرایی شدن این طرح در این مقاله اطلاع رسانی خواهد شد

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/