2777
2789

الان سرناهار ی موضعی شد تقصیر مادرشوهرم بود شوهرمم اعصابش خورد شد تند یچیزی گفت ولی از دلش دل اورد اونم از دلش در اومد خیلی دل نازک و حساسه

بعد اومده ب من میگه علی به تو میگه عشقم با من تند صحبت میکنه

شما بودید ناراحت میشدید؟

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه چون لوسه مثلا ناز میکنه

ولی چقدر مادرشوهرت گوگولیه جات بودم میگفتم علی خیلی دوستت داره و زبونشه و اینا...

اونا هرچس میگن که از سز نیش و کنایه نیست

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

به مامانشم باید بگه عشقم؟

منظور مادر شوهره این بوده که با تو با مهربونی و با محبت حرف میزنه اما با من تند! منظورش این نیست که به منم بگه عشقم فقط میخواد با محبت حرف بزنه پسرش 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

بگو برو تو هم به شوهرت بگو بهت بگه عشقم .نمیدونم چرا توقعاتی که باید از همسراشون داشته باشن رو از پس ...

موضوع من اینکه چرا منو مقایسه میکنه چرا هی چی میشه اسم من میاد وسط😭

نه چون لوسه مثلا ناز میکنهولی چقدر مادرشوهرت گوگولیه جات بودم میگفتم علی خیلی دوستت داره و زبونشه و ...

ن گوگولی نیست الان هممونو شست گزاشت کنار 😂

ن گوگولی نیست الان هممونو شست گزاشت کنار 😂

بدبخت دلش شکسته

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.