2777
2789
عنوان

این فکر احمقانه چیه میاد تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 50 پست

اصلا تعبیر مرده و مردن تو خواب زنده بودن و عمر طولانیه از این به بعد به تعبیر خوابت فکر کن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
وقتی فکرش میاد نمیدونم‌چیکار کنم

خواهر من خواب دوستش كه فوت كرده را ديده بود كه تو تا سال نود عمر ميكني بعد مياي الان ١٤٠٤و خدا راشكر زنده هست اثلا به خوابت فكر نكن ماهي يه بار هم واسه سلامتيش مرغي گوشتي چيزي كه ميتوني بده فقير 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی بیاد هر ماه این کارو کرد؟ حتما باید هر ماه باشه؟

اگه مشكلي نداره واست هر ماه بده ،اگه سختته ،واسش پول صدقه بده مقدارش مهم نيست ، خودم احتمال سقط داشتم هر ماه يه خانمي مرغ ميخريد ميداد به نيازمند ديگه هم قطع نكردم به نيت سلامتيش ميدم  بعدم كه بچه دومم ب دنيا اومد به نيت سلامتي هر دوشون ميدم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه بتونی عالیه

درسته ،صدقه مقدار كمش هم قبوله  روزي پونصد تومن هم بدي خوبه عزيزم  الان كه پول هزاري و پونصدي كمه بعضي ها  يه پنجاه تومن اول ماه ميدن صدقه  به نيت رفع بلا تو اون ماه