2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله عزیزمبرام دعا کن،این چند روز همش میگم با خودم هرچی شد شد هرچی خدا بخواد ولی دوسدارم باشم

چشم حتما

ان شاالله که بارداری و نی نی رو  سالم بغل بگیری

نهایت اگه بازهم منفی شد دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن 

چشم حتماان شاالله که بارداری و نی نی رو سالم بغل بگیرینهایت اگه بازهم منفی شد دوس داشتی تاپیکمو بخو ...

اره دیدم عزیزم لیستو میتونی برام بفرستی؟

۲۵سالمه و تقریبا ۵ماهه اقدامم دکتر هم رفتم سنو ام دادم مشکلی نداشتم

اره دیدم عزیزم لیستو میتونی برام بفرستی؟۲۵سالمه و تقریبا ۵ماهه اقدامم دکتر هم رفتم سنو ام دادم مشکلی ...

خب خداروشکر

پس زودتر ان شاالله باردار میشی

چون کسانی که تنبلی و کیست داشتن بین سه تا ۶ ماه زمان برد 

کسانی هم که مشکل نداشتن بین یکی دوماه

اگه این ماه پریود شدی این درد س و عقب افتادن پری، نشونه ی امادگی بارداری برا ماه بعد هست ان شاالله

کدوم شهر هستی؟ لیست بفرستم

نمیدونم بخدا چرا اینقد طول کشید 😔

نه نگران نباش اون یکی دوماه رو طبق شرایط کسانی که داروهای طب اسلامی استفاده کردن گفتم وگرنه هستن کسانی که مشکلی ندارن و مثلا بعد ۷ ماه یا کمتر یا بیشتر زمان برده تا باردار بشن 

دکتر هن گفت برو اقدامتو کن یکسال دیگ از نشدی بیا

لیست رو فرستادم برات

درمانگرای شهرتونو نمیشناسم تحقیق کن پیش بهترینشون برو

معمولا این دارو رو باید بدن ولی اگه ندادن خودت بگو تا برات بیارن

داروی آمادگی رحم دو شب قبل اقدام استفاده کن 

مرسین(باه زنان) هم صبح بخور هم شب احتمال دوقلو شدن خخخخ ولی شاید صددرصدی نشه شانستو امتحان کن اگرم دوقلو نمیخوای که طبق دستورش بخور

قرص خون هم حتما بگیر 

اینارو احتمال زیاد خودشون میدن ولی چون درمانگرا ممکنه یکی دو قلم نسخه هاشون باهم فرق کنه محض احتیاط گفتم بگم

ن مشکلی نداره برام،اوکیه،حتما باید حضوری برم؟؟

بعضی درمانگرا تلفنی هم ویزیت میکنن 

اگه رفت و امد سختته بگو داروها با پیک موتوری یا اسنپ بفرستن برات

همه رو زنگ بزن ادرس بگیر شاید یوقت یکیشون نزدیکتون باشه پیاده هم بتونی بری

بعضی درمانگرا تلفنی هم ویزیت میکنن اگه رفت و امد سختته بگو داروها با پیک موتوری یا اسنپ بفرستن براته ...

حالا من یه خانومی بود تو مطب سنو،۶ماه باردار بود،گفت از یه پیجی حلوا درمانی خریدم باردار شدم رفتم تو پیجش از طرف سازمان غذا و دارو ازشون تقدیر شده بود یک عاااالمه رضایت داشتن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز