2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم که خانوادم از بچگیم واسم طلا جمع میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 105 پست
خیلی خوبه دختر منم تا الان براش ریز ریز ۱۰ گرم گرفتم ۳سالشه

آفرین همین فرمون برو جلو بهترین کار برای آینده بچه ها همینه 

منم پول عیدی و تولد و پول توجیبی و... همه پول پسرم رو جمع میکنم براش طلا میخرم ۱۸ گرم خریدم تا الان ۷ سالشه 

پسر کوچیکم هم ۳ گرم خریدم ۷ ماهشه 

دیگه بزرگ بشن حداقل پول یه ماشین داشته باشن بچه ها 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مادر خوبی هستی .. من حقیقتا از مادر شانس نداشتم و ازش متنفرم...

۵ گرمش طلا خودم بود پلاک بچگیام بود برنداشتم گفتم به دخترم بده کادو ها که به خونم اومد جمع کردم واسش النگو گرفتم هر جایی پول نزدیک ده تومن دستم اومد ریز ریز دادم به طلا واسه دخترم درحالی که خودمم حلقه هم ندارم من نمیگم بده یا خوبه ولی مورد تایید من نیس این رفتار توجیه نداره برام خلاصه از این به بعدم اینکارو میکنم باباش طمع کار و حیله گره جلو اونم میگیرم

۵ گرمش طلا خودم بود پلاک بچگیام بود برنداشتم گفتم به دخترم بده کادو ها که به خونم اومد جمع کردم واسش ...

مادر من خیلی عذابم داد ، هیچ وقت مادری نکرد ، بیشتر انگار هووش بودم ، سال هاست منتظرم از این خونه برم ، تا میام یه خوراکی بخورم از جلوم میکشه ، همه چیزا رو قائم می‌کنه من نخورم ، میگه بدم تو بخوری ؟ تو یه مادری دعا کن پیش خدا من امسال قبول بشم برم خوابگاه شهر دیگه ..

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

آفرین همین فرمون برو جلو بهترین کار برای آینده بچه ها همینه منم پول عیدی و تولد و پول توجیبی و... هم ...

آره من همیشه میگم حداقل استفاده میکنه لذتشو میبره الان دوتا النگو دستشه همه فکر میکنن باباش خریده درصورتی که من با پویایی که باید خرج خودم میکردم جمع کردم گرفتم ... خیلی خوبه در کل ..

آره من همیشه میگم حداقل استفاده میکنه لذتشو میبره الان دوتا النگو دستشه همه فکر میکنن باباش خریده در ...

آره برای شما دختره خودش می‌تونه استفاده کنه 

فکر مردم چه اهمیتی داره 

مهم دارایی دخترته 

من بچه هام پسر هستن قبلا طلا خریدم خودم استفاده میکنم گاهی 

جدیدا پارسیان میخرم از جای مطمعن 

آره برای شما دختره خودش می‌تونه استفاده کنه فکر مردم چه اهمیتی داره مهم دارایی دخترته من بچه هام پسر ...

پارسلان نگیر همون پلاک نیم گرمی حتی ۳۰۰ سوتی هم دیدم اونجوری بگیر ...

پارسلان نگیر همون پلاک نیم گرمی حتی ۳۰۰ سوتی هم دیدم اونجوری بگیر ...

پارسیان رو از همون طلافروشی که از بچگی خرید میکنم خریدم 

خودش علامت می‌زنه و گفت از خودم هر چی بخری هر وقت بیاری میخرم ازت 

از بقیه جاها داشته باشی من نمیخرم چون مطمعن نیستن همه 

طلا کارمزدش بیشتره تا پارسیان واسع همون خریدم 

اینجا متاسفانه طلا کم اجرت با ندارن یا خیلی کمه 

وگرنه اون رو می‌خریدم 

من یه دستبند که هدیه مامانم بود ۲۰ گرم بود خریت کردم واسه ماشین فروختم چقدر پشیمونم خیلی خوشگل بود � ...

جدی میگی؟؟؟؟ منم میخواستم همینکارو کنم🥲🥲🥲🥲

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
جدی میگی؟؟؟؟ منم میخواستم همینکارو کنم🥲🥲🥲🥲

ببین گلم ما بخاطر اینکه خواستیم ماشین سنگین بخریم کل طلاهام + دوتا ماشین و سرمایمون دادیم این بد نیس ولی چون با خانواده شوهرم هم شریک شدیم پشیمونم 

چون مستقل نیستیم 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛