2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم که خانوادم از بچگیم واسم طلا جمع میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 105 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخدا قصدم پز یا تعریف نیس من مادرم ۶۰ گرم برام طلا گرفت هییی همه رو شوهرم فروخت واسه ماشین

من اصلاً انرژی مثبتی ازتون دریافت نمی‌کنم شبتون بخیر

۲۶ساله ام اما رنگ جوانی شادی آزادی رهایی استقلال ندیده ام

اینایی ک واستون طلا جم کردن شوهر نمیخایین؟😁

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

این بیمه چیه جریانش؟باید چقدر داد ماهانه؟تا چندسال؟حقوقشون چقدر میشه؟

ببین بستگی داره چقد ماهانه بتونی بدی هرچ الان بیشتر بدی بهتر برای اینده بیمه ایران خیلی منظم خیلی من خودم ماهی ۲۵۰ میتونم بدم

دست خورتته ک چن ساله ببندی و ماهی چقد بدی

من بچم ایران بشدت راضیم ولی خودم بیمه رازی داشتم اصلا نمیدونم چیشد بشدت بی نظم هستن ۲ سال هیچی نریختم اصلا نمیگن بریز هیچ خبری ازشون نیس

منم ۵۰ گرم داشتم مجردی بعد ازدواج فروختم با طلاهای عروسی موقع خونه خریدن بعدش دوباره کم کم خریدم تاز ...

۶۰ گرمم عروسی گرفتن فروختم واسه خونه ولی اینا بابام گرفته ندادم مخفیه نمیدونن چقد دارم 

من پارسال دانشگاه قبول شدم برام یه سرویس خریدن ۲۰ گرم اگه از بچگی جمع میکردن به قول شما باید نیم کیل ...

من یه دستبند که هدیه مامانم بود ۲۰ گرم بود خریت کردم واسه ماشین فروختم چقدر پشیمونم 

خیلی خوشگل بود 🥺

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

ببین بستگی داره چقد ماهانه بتونی بدی هرچ الان بیشتر بدی بهتر برای اینده بیمه ایران خیلی منظم خیلی من ...

خب بعد چقدر بهشون پول میدن؟فکر نکنم ک زیاد بدن؟

اگه خودشون رفتن سرکار بیمه شدن بعد تکلیف بیمه عمر چی میشه؟

منم ۵۰ گرم داشتم مجردی بعد ازدواج فروختم با طلاهای عروسی موقع خونه خریدن بعدش دوباره کم کم خریدم تاز ...

حق با بابامه بفروشم مگه میشه اینقد پول دوباره به طلا داد هر جور شده نگهش میدارم