2777
2789
عنوان

نگید مگه بچه ای ولی واقعا من به دل گرفتم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 18 پست
نه نبودن فقط چون اون پسره میخوانشب من میگ شوهر کرده بودی شوهرت الان میبردت دکتر

چند سالته ؟ 

خواهر منم با دخترش همینطوره حتی بددهنی هم میکنن شدید

خواهرم خیلی بده واقعا

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ببین مامانت احساس کرده اون کوچکتره بیشتر به توجه نیاز دارهمن الان خودم مادرمدوتا دختر دارمدختر بزرگم ...

عزیزم اصلا خوب نیست باور کن حس میکنه من خودم الان ۲۴ سالمه ولی هنوز یوقتایی از رفتار مادرم و تبعیض رفتاریشون دلگیر میشم،اونم بخاطر این بود که من از پس خودم برمیومدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا خوب نیست باور کن حس میکنه من خودم الان ۲۴ سالمه ولی هنوز یوقتایی از رفتار مادرم و تبعیض ر ...

دختر منم تازگی بهم میگه

حالا در حالیکه که واقعا( اینجاست نیست که الکی بگم)بهش افتخار میکنم و از تک تک کارها و رفتاراش لذت میبرم

و شاید یه درصد کوچولو حتی بیشتر دوستش داشته باشم

اما خودش اینجوری فکر نمیکنه

واقعا نمیشه اخه نمیتونم کوچیکه رو رها کنم