2777
2789
اسپرمى وجود نداره که بخوان بگيرن و ما بايد حتما از اهداى اسپرم استفاده کنيم اما نميدانيم ايا مرکزى و ...

عزیزم متوجه شرایطت شدم.....

اینو در جواب دوستمون نوشتم......

میدونم شما احتمالا کلا اسپرماتوسیت اولیه هم ندارین.....

اهدایی هم یه راه حله.....

شما با باید اسپرم اهدایی بگیرین یا جنین اهدایی.....

اگه با اسپرم اهدایی مشکلی ندارین من توصیه میکنم همون گزینه اسپرم اهدایی رو پیگیری کنین اینجوری لااقل پنجاه درصد ژن جنین برا بدنتون آشناست و احتمال پس زدن جنین کمتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببینم میتونم با دوستانی که اهدایی گرفتن ارتباط برقرار کنم..... اگه اطلاعاتی به دست آوردم سعی ...

ممنونم دوست عزيز.اميدم به خدا و بعد کمک شما دوستان هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون دوست عزيز.ادرس مطب کجا هست چون ما شهرستان هستيم

تهران، بزرگراه رسالت، نبش ۱۶ متری اول مجیدیه جنوبی، کنار بانک انصار، پلاکش یادم نیست ولی بانک انصار رو ببینی تابلوشم پیدا میکنی، طبقه اوله.....

بیتک طر ازی

روزای شنبه، یکشنبه سه شنبه ها ۴ به بعد هستن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم متوجه شرایطت شدم..... اینو در جواب دوستمون نوشتم...... میدونم شما احتمالا کلا اسپرماتوسیت او ...

ما با اسپرم اهدايى هيچگونه مشکلى نداريم.فقط نگران اين هستيم که عدم اگاهى ما نسبت به مراکز و دکترها باعث ايجاد مشکلات بعدى و صرف هزينه هاى زياد بشه.نه دکترى را ميشناسيم و نه مرکز نابارورى خوبى را.دوستان هر کس تجربه داشته کمک کنه لطفا

ما با اسپرم اهدايى هيچگونه مشکلى نداريم.فقط نگران اين هستيم که عدم اگاهى ما نسبت به مراکز و دکترها ب ...

برا جنین اهدایی میدونم یه سری روال قانونی داره.....

اما اسپرم اهداییو نمیدونم.....

سعی میکنم برات اطلاعات به دست بیارم.....

برا جنین اهدایی میدونم یه سری روال قانونی داره..... اما اسپرم اهداییو نمیدونم..... سعی میکنم برات ...

ممنون دوست عزيز.پيگير اطلاعات شما هستم. خداوند به شما و خانواده خير بده 

ممنونم.دکتر خوبى هست؟

دکترم عالیه.....

حالا باز زنگ بزن ببین چی میگن.....

اون زمان که من تو سیکل انتقال بودم میدونم بودن کسایی که اسپرم اهدایی قرار بود بگیرن اما دقیق نپرسیدم روال اهدایی گیریشون چیه.....

عزیزم به دوستمون ایمیل زدم به محض اینکه جواب بده بهت اطلاع میدم.....