2777
2789
عنوان

دوس پسرم ازم پول میخواد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبش شد.دختر توو رابطه نباید نقش حامی مالی رو بازی کنه

این چ حرف زشت و زننده ای النگو میفروشم کمکت میکنم😑😂🤲

ب همین نور گوشی اگ زن و شوهر بودن عمرا این حرفو نمیزد تازه دعواشونم میشد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چقدر دوستت جوگیرهچرا باید کسی که دو هفته س میشناسی بهش بگی النگومو میفروشم!!!! اون آقا رو هم سریعا ب ...

مثلا میخواست خود شیرینی کنه خخخ دختره کله خر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خاک تو سر دوستت با عرض معذرت.بابا مگه میشه آدم اینقدر پخمه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

وا چ فضولیه تعارف حالیش نمیشه

بعضیا شگردشون همینه نده اصلا 

تواین تایم کم چجور روش میشه بگ بریم بفروشیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️