2777
2789
عنوان

ترمیم بینی با بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 93 پست
واسه من دقیقا سمت چپ نوک بینیم هست احتمالا بهمن ماه میرم پبش دکتری که قبلا ترمیم کرد فقط خدا کنه واس ...

یعنی فاصله بین نوک تا پره؟

اصلا نگران نباش قطعا برای برآمدگی جزئی کامل باز نمیکنن

فقط همون طرف اونم از داخل باز میشه

زمان کوتاهی هم انجام میشه

چسبم زیاد نمیخواد در حد ۳ هفته کافیه

ورمش فقط یک طرفه هست، هزینه هم حدود ۴ تومن شد چون بدون بیهوشی و ریکاوری هست و بستری هم نداره انشالله هرچی زودتر بهتر❤️

یعنی فاصله بین نوک تا پره؟ اصلا نگران نباش قطعا برای برآمدگی جزئی کامل باز نمیکننفقط همون طرف اونم ا ...

سلام عزیزم

مبارک باشه

من ۶۷ روزه جراحی بینی شدم

ورم ها معمولا نهایت تا کی میرن؟

من بینیم ۱ طرف بزرگتر هست نمیدونم ورم ۱ طرفه هست یا نه

این بزرگتری باعث میشه بینیم از روبرو کج دیده شه

حالت پرانتزی یا هلال ماه

حالا نمیدونم بیرون زدگی غضروف دارم اون طرف یا ورم ۱ طرفه یا بینیم کجه

شما میدونید ؟

یا اینکه کلا کی ورما میره خیالم راحت شه

دکتر خودمم همشه میگه خوبه ک کج نیست

ولی قشنگ معلومه کجه بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم مبارک باشهمن ۶۷ روزه جراحی بینی شدمورم ها معمولا نهایت تا کی میرن؟من بینیم ۱ طرف بزرگتر ه ...

سلام عزیزم ممنونم همچنین

اینکه ورم کی بره به نوع بینی و پوست خودمون بستگی داره من خودم با اینکه بینیم گوشتی هم نبود زیاد (یه حد وسط بین استخوانی و گوشتی) خیلی ورمم زیاد و طولانی شد😑 تا ۵ ماه اول که خییلی بد بود تقریبا از ۶ ماه و ۸ ماه بعد خوابید یکم اونم نه که خیلی ناگهانی و محسوس، خیلی تدریجی و آروم آروم طوری که فقط با مقایسه نسبت به قبل متوجهش میشی

کلا میگن ۱ سال تا ۲ سال طول میکشه تا فرم واقعیشو نشون بده حتی شنیدم تا دو سال ممکنه هی بخوابه هی باد کنه یه روز خوب و عالی یه روز دوباره ورم کرده😁

حتی بعدم که چسب زدنو بذاری کنار باز دوباره ورمش زیاد میشه یه مدت ولی بهتره زیاد چسب نزنی چون هم تاثیرش کمتر میشه به مرور هم پوست به چسب عادت میکنه.

حالا این وسط بعضیام زودتر ورمشون میخوابه اما اگر چن ماه اول نخوابید بدون طبیعیه

۶۷ روزم که خیلی کمه برای قضاوت

آره چیزی که میگید احتمال زیاد ورم یکطرفه هست دقیقا ورم یکطرفه باعث میشه نوک بینی این حالت دیده بشه مخصوصا اینکه کم و زیاد داره، من الآن چون ترمیم یکطرفه داشتم دقیقا یکطرفه بینیم ورم زیادی داره و کج دیده میشه درصورتی که قبلش کج نبود بخاطر ورم یکطرفه اینطوری شده

سلام عزیزم مبارک باشهمن ۶۷ روزه جراحی بینی شدمورم ها معمولا نهایت تا کی میرن؟من بینیم ۱ طرف بزرگتر ه ...

برای ورم یکطرفه اول از دکترتون بپرسید ببینید توصیه خودش چیه

ولی من خودم یه بار مطب بودم برای یه نفر که ورم یکطرفه داشت گفتن یه پد الکلی رو باز کن یکم الکل اضافشو بگیر که رطوبطش کمتر بشه، بعد فکر کنم پماد تترا (همون زردا) زد بهش گفتن روزی ۳ تا ۴ ساعت بذار تو سوراخ بینی که ورمش بیشتره، این یه حالت

حالت دیگه اینکه نوزونت بینی استفاده کنی اینو هم باز از دکترت مشورت بگیر ولی در کل استفادش باعث میشه هم سوراخ های بینی بهتر شکل بگیرن (از جهت اینکه چسبندگی کمتر بشه و روهم نیفتن زیاد) باعث میشه تنفست هم بهتر بشه و رطوبت داخل بینی بیشتر حفظ بشه

بعد اینکه سوراخ بینی با ورم بیشتر رو بتونی با سرم شستشو بشوری بهتره کمک میکنه ورمش بخوابه

من خودم اون تایمم ورم یکطرفه خفیف داشتم بهم توصیه خاصی نکردن ولی اگه برگردم عقب حتما بیشتر جدی میگیرم چون حس میکنم با اینکه سوراخای بینیم اوایل خیلی اوکی تر بود اون سوراخ ورم داره یکم رو هم افتاد

سلام عزیزم ممنونم همچنیناینکه ورم کی بره به نوع بینی و پوست خودمون بستگی داره من خودم با اینکه بینیم ...

مرسی گلم

ترمیم شما چن روز شده؟

اخه روند کاهش ورمم ندارم

۱ روز کمه ۱ روز باد میکنه

انگار هر چی هم میگذره بجا اینکه بادش بره بیشتر میشه

تعجب میکنم

اوایل انقدر ورم نداشت

ماه اول ورم ۱ طرفه زیادی داشتم

الان هنوز ۱ طرفه سر جاشه

اما اون طرفمم ورم گرده

باد کرده بینی کلا

میخواستم ببینم طبیعیه

اخه میگن با مرور زمان باید کاهش پیدا کنه ک

مرسی گلمترمیم شما چن روز شده؟اخه روند کاهش ورمم ندارم ۱ روز کمه ۱ روز باد میکنه انگار هر چی هم میگذر ...

از ترمیمم الآن حدود ۲۰ روز میگذره

این سری هم ورمم خیلی بده با این تفاوت که این ی طرفه هست و بیشتر رو یک نقطه متمرکز شده😅

منم تغییری نکرده

سری اولم همین بود اصن تا ۵، ۶ ماه خیلی گنده بود نوک بینیم

حالا شاید تا آخر ماه سوم چهارم یه درصدی بهتر شد ولی بازم نه اونقدر

برای ورم یکطرفه اول از دکترتون بپرسید ببینید توصیه خودش چیهولی من خودم یه بار مطب بودم برای یه نفر ک ...

مرسی از راهنمایی هات عزیزم

من دکترم نوزونت مخروطی داد گفت تا ۲ ماه استفاده شه شبا

اما همش از بینی در میاد چون مخروطی هست

من دو ماه استفاده کردم الان نمیدونم دیگه استفاده کنم یا نه

چون مخروطی هست میترسم سوراخ بینی رو گشاد کنه

سوراخ بینی چطوری رو هم میفته؟

پماد تتراسایکلین زردا رو از بیرون میزد رو بینی یا تو سوراخی میزد ک ورم ۱ طرفه داره؟

دکتر من هیچی نگفت اما ۱ بار داخل مطبش دیدم یکی رو بینیش و صورتش کلا پماد زرد بود اما نپرسیدم چرا

از ترمیمم الآن حدود ۲۰ روز میگذره این سری هم ورمم خیلی بده با این تفاوت که این ی طرفه هست و بیشتر رو ...

ورم ۱ طرفه من خیلی بده

انگار بینیم تاب دار پیچ خورده

۱ تیکه تیغه بینی هست ورمش

۱ تیکه بالایه پره

جفتشم ۱ سمت

این دو جا ورمش زیادتره از سمت دیگه

نمیدونم چیکار کنم

دکترمم میگه خوبی ک

از ترمیمم الآن حدود ۲۰ روز میگذره این سری هم ورمم خیلی بده با این تفاوت که این ی طرفه هست و بیشتر رو ...

معمولا دکتر دلسوز کم پیدا میشه

خودمون باید ب درد خودمون رسیدگی کنیم

مرسی از راهنمایی هات عزیزم من دکترم نوزونت مخروطی داد گفت تا ۲ ماه استفاده شه شبا اما همش از بینی در ...

قربانت

خیلیم عالی

سایز اسمال هست؟

منم این دفعه مخروطی گرفتم یه طرفه میذارم که سوراخ بینیم نخوابه مخصوصا که دوبار برش خورده،

برا منم شب تا صبح در میاد فکر کنم باید مدیوم میگرفتم ولی ترسیدم فشار بیاره، برای اینکه درنیاد هرازگاهی دورشو با چسب میپوشونم که یکم بهتر خودشو نگه داره بعد پماد بیشتر میزنم که فشار نیاره خیلی اینطوری بهتر میمونه میخوای امتحان کن اگه حس کردی خیلی فشار نمیاره، اطراف بینیت سفید نشد و سوزش احساس نکردی بذار بمونه.

نه گشاد نمیکنه چون شکل سوراخ بینی از قبل مشخص شده فقط نقش حفظ کننده رو داره و لبه ها رو باز تر نگه میداره

اینکه رو هم بیفته یعنی یکم لبه ها نزدیک تر بشه

یا اون بالاش که باریک تر هست بیشتر بچسبه بهم

پماد رو میزد روی پد یعنی پد آغشته بشه بهش (شبیه مشی که روزای اول میذارن) بعد همونو میذارن داخل سوراخ بینی

اینکه هیچی نگفته حتما خفیف هست

نمیدونم ندیدم رو صورت بزنن🤔 شایدپوست بینیش پوسته پوسته شده یا جای بخیه رو سطح بینی داشته

مرسی از راهنمایی هات عزیزم من دکترم نوزونت مخروطی داد گفت تا ۲ ماه استفاده شه شبا اما همش از بینی در ...

اینکه چقدر استفاده کنی هم دیگه طبق نظر خودش باشه ولی اگه بیشتر استفاده بشه طوری نیس

ورم ۱ طرفه من خیلی بده انگار بینیم تاب دار پیچ خورده۱ تیکه تیغه بینی هست ورمش ۱ تیکه بالایه پره جفتش ...

خیلی هم تو فکرش نباش اوکی میشه به مرور

اما این سمتا رو بیشتر ماساژ بده، هرجا سفت تر هست بیشتر و این قسمتا یکم بیشتر چسب بزن و سفت تر و موقع خواب رو به طرفی که ورم نداره بخواب (درواقع سر به سمتی که ورمش کمتره قرار بگیره)

بعضی وقتم هس یه طرف بینی یکم تفاوت مختصر داره با طرف دیگه معمولا بینی از دو رخ کاملا یکی به نظر نمیاد مثلا یه طرف کانتورش بیشتره یه طرف کمتر

برا من دقیقا اون سمت کانتورش کمتر بود

قربانت خیلیم عالی سایز اسمال هست؟ منم این دفعه مخروطی گرفتم یه طرفه میذارم که سوراخ بینیم نخوابه مخص ...

من سایزشو نمیدونم چطوری بفهمم اما منشی دکتر میفروخت بصورت الزام

سوراخ بینیمو دید داد

گفت تا ته نکن تو تا حلقه سومش بسه

منم چون تا ته نمیکنم تو خواب همیشه یکی از سوراخا میاد بیرون

منم پره هام برش خورده بغل یکیشون نمیدونم باد داره یا چی ۱ز تو سوراخ کلفت تره بغل پره

شکل سوراخام زیاد شبیه هم نیست

اینکه چقدر استفاده کنی هم دیگه طبق نظر خودش باشه ولی اگه بیشتر استفاده بشه طوری نیس

مشکلی ندارم بیشتر استفاده کنم اما چون از سوراخ بینی شبا در میاد میترسم باعث تغییر شکل بینی شه

یا اینکه سوراخا رو گشاد کنه