2777
2789
عنوان

خوابم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13949 بازدید | 24 پست
یادش بخیر برای کنکور درس میخوتدم میرفتم کتابخونه تا میومدم ی ذزه درس بخونم همسرم(اون موقع دوست بودیم ...

چه رشته ای قبول شدین؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امتحان چی داری ؟؟ من خیلی تنبل شدم نمیتونم درس بخونم چیکار کنم خوابمم کمه ها خونه تنهام اما الکی خو ...

برا کنکور میخونم اگه نتیجه امتحان براتون حیاتی باشه میخونین من برام حیاتیه واقعا و کلا قبل از اینکه بخاین کاری بکنین به خودتون بگین من تا دو ساعت نخونم سراغ فلان کار یا فلان چیز نمیرم تقویت اراده کنین موفق باشین 😊

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
برا کنکور میخونم اگه نتیجه امتحان براتون حیاتی باشه میخونین من برام حیاتیه واقعا و کلا قبل از اینکه ...

نتیجه ازمون برام حیاتیه اینده امو تعیین میکنه ولی انگار اراده ندارم خسته ام از زندگی

نتیجه ازمون برام حیاتیه اینده امو تعیین میکنه ولی انگار اراده ندارم خسته ام از زندگی

خب به پیامد های درس نخوندنتون فکر کنین و تصور کنین اگه ادامه بدین چه وضع بدی پیش میاد و بعد پیامد های مثبت خوندن رو در نظر بگیرین و به خودتون انگیزه بدین 

خب به پیامد های درس نخوندنتون فکر کنین و تصور کنین اگه ادامه بدین چه وضع بدی پیش میاد و بعد پیامد ها ...

پارسالم همینجوری از دست دادم هرکاری میکنم نمیشه ذهنم مشغوله هیچکس درکم نمیکنه انگار هیچ انگیزه ای ندارم میخام همین الان بمیرم