بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امتحان چی داری ؟؟ من خیلی تنبل شدم نمیتونم درس بخونم چیکار کنم خوابمم کمه ها خونه تنهام اما الکی خو ...
برا کنکور میخونم اگه نتیجه امتحان براتون حیاتی باشه میخونین من برام حیاتیه واقعا و کلا قبل از اینکه بخاین کاری بکنین به خودتون بگین من تا دو ساعت نخونم سراغ فلان کار یا فلان چیز نمیرم تقویت اراده کنین موفق باشین 😊
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
نتیجه ازمون برام حیاتیه اینده امو تعیین میکنه ولی انگار اراده ندارم خسته ام از زندگی
خب به پیامد های درس نخوندنتون فکر کنین و تصور کنین اگه ادامه بدین چه وضع بدی پیش میاد و بعد پیامد های مثبت خوندن رو در نظر بگیرین و به خودتون انگیزه بدین
میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...
من هر شب تصمیم میگیرم که زود بخوابم که سر کار حالم خوب باشه، یا دخترم دیر می خوابه یا شوهرم یه کاری میده دست که براش انجام بدم. خلاصه شبا زودتر از 1 نمیخوابم و 6 بیدار میشم